"Sredi seksa sem padla v nezavest in se zbudila na urgenci" (znana igralka o grozljivi izkušnji)

21. 3. 2023
"Sredi seksa sem padla v nezavest in se zbudila na urgenci" (znana igralka o grozljivi izkušnji) (foto: Profimedia)
Profimedia

Svetovno znana igralka in voditeljica je prvič spregovorila o grozljivem dogodku, ki se ji je zgodil med spolnim odnosom. 😢 

Igralka in voditeljica Kelly Ripa je bila vedno zelo odprta in je o svojem spolnem življenju govorila brez dlake na jeziku. A v svoji novi knjigi Live Wire: Long-Winded Short Stories je zdaj prvič spregovorila o strašnem dogodku med seksom z možem Markom Consuelosom.

Zgodilo se je zgodil približno šest mesecev po rojstvu njunega prvega otroka leta 1998. Bila sta sredi spolnega odnosa, ko je Kelly popolnoma izgubila zavest. To je bil grozljiv trenutek, zlasti za njenega moža.

Naslednja stvar, ki se je Kelly spominja, je, da se je zbudila na urgenci. Čeprav ni bilo jasno, zakaj je izgubila zavest, so ji zdravniki povedali, da ima dve cisti na jajčnikih.

O, š*t! Zaradi NEUMITIH spolnih igračk lahko dobiš TO OKUŽBO (in NE govorimo o spolno prenosljivih!)

A čeprav je šlo za grozen dogodek, Kelly v svojem stilu zadevo obrne na šalo.

"Oči so mi begale med zaslonom s posnetki mojih jajčnikov in Markom, ki si je brezskrbno privoščil prigrizke," se spominja. "Tam je zdaj veselo grizljal liste solate in naročal drugi jabolčni sok. Lahko bi bil v kinu ali v spa-ju. Jaz pa ležim na hrbtu in se sprašujem, kdaj bosta cisti počili."

To pa ni bilo edino 'grozjivo' spoznanje, zapiše v šali.

Spominja se tudi oblačil, v katera jo je mož oblekel, preden jo je pripeljal v bolnišnico: francoskem trikoju iz 80-ih, prevelikem spodnjem delu trenirke in čevljih znamke Manolo Blahniks.

"Tukaj je tudi moj mož, ki je, upam si reči, eleganten in vedno dobro oblečen, a me je v stiski oblekel kot prostitutko, potrebno pomoči," piše Kelly. "Še danes me čudi, da je to najboljša oprava za tisti dan, kar jih je lahko našel zame."

"Med divjim seksom z možem se mi je zgodila TA grozljiva stvar" (zgodba ženske)