"Cosmo nasvete za oralca sem poskusila na svoji roki, in zdaj vlečem kot kraljica"

"Fant je bil nad mojo tehniko enostavno navdušen. Očitno sem izpit opravila s tako popolnostjo, da mi sprva ni verjel, da sem devica." 

"Cosmo nasvete za oralca sem poskusila na svoji roki, in zdaj vlečem kot kraljica" (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
15. 1. 2022

Naša zvesta bralka iz Ljubljane nam je poslala pismo, v katerem ne more prehvaliti naših poučnih seks vsebin! Z njihovo pomočjo je namreč postala kraljica oralca! In to niso naše besede, temveč besede njenih spolnih partnerjev:

"Dragi Cosmo,

saj ne vem, kje naj začnem!  Stara sem trideset let, in berem te, odkar vem zase. Spomnim se, kako se je mama razburjala, da sem kot mlada najstnica svojo mesečno žepnino porabila za nakup nove revije, ki je sedaj, ko razmišljam za nazaj, morda zares vsebovala nekatere vsebine, ki niso bile najbolj primerne za trinajstletnico. Ampak ravno te vsebine so mi odprle svet seksa in me podučile o vsem. In zares mislim O VSEM.

Spomnim se članka, ki je opisoval kako se igrati s fantovimi jajčki, pa tistega, ki je opisal 50 najboljših seks poz na svetu (morda jih je bilo celo 100, kdo bi vedel). Najbolj pa se mi je vtisnil v spomin tisti o popolnem oralcu. Spomnim se, da sem ga brala s svoji postelji, potem ko so že vsi odšli spat. In ja, prebrala sem ga neštetokrat ter predloge preizkusila kar na svoji roki.

Ko je prišel dan za izgubo nedolžnosti, me je nekoliko pomirjalo dejstvo, da sem vsaj v teoriji bila profesionalka. In kot pridna učenka sem poskrbela, da je tudi izpit (seks) šel kot po maslu. S fantom sva seveda najprej pričela s poljubi in dotiki, ko pa je prišel čas za oralno zadovoljevanje, sem šla na kolena in si sama pri sebi dejala: "Ok Cosmo, ne me razočarat."

In Cosmo me NI razočaral. Upoštevala sem vse korake, ki jih je članek o oralcu navedel. Pazila sem, da sem zobe prekrila z ustnicami, nisem pozabila na uporabo rok in ja, tudi pravili: "več sline, boljše je," ter "ne pozabi na jajčka" sem pridno upoštevala.

Fant je bil nad mojo tehniko enostavno navdušen. Očitno sem izpit opravila s tako popolnostjo, da mi sprva ni verjel, da sem devica. Svojega navdušenja ni mogel skriti niti eden od bodočih bivših fantov, ki mi je ob koncu razmerja priznal, da ga nihče ne povleče tako dobro, kot jaz. In kaj se je zgodilo, ko sem svojo specialiteto ponudila sedanjemu partnerju? Njegove točne besede med tem, ko je globoko dihal in stokal, so bile: "O fak, ubila me boš!"

Najbrž ne rabim še enkrat dodatno poudarjat, da Cosmo ve, o čem govori, zato se na tem mestu zgolj še zahvaljujem: "Hvala Cosmo, tvoji članki so me naučili popolnega oralca!"

Preberi še: "Dva tedna sem seksala z uspešnim košarkarjem, potem me je blokiral iz tega bizarnega razloga" (nora zgodba Ljubljančanke)

Priporočamo tudi: »Študijska izmenjava se je izkazala za seks raj!« (seksi zgodba bralka razkriva, kako zabaven je lahko študij)