Ljubljančan na resno delovno mesto prejel PISMO skritega oboževalca (objavljamo VSEBINO!)

OMG, mislili smo, da se to dogaja zgolj v filmih! 

Ljubljančan na resno delovno mesto prejel PISMO skritega oboževalca (objavljamo VSEBINO!) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2023

Naš bralec ima zagotovo izjemno zanimivo ljubezensko življenje. Da je to zareeees neverjetno, potrjuje tudi dejstvo, da pred njim ne uide niti na delovnem mestu!

"Priznam, trenutno se mi v življenju veliko dogaja, predvsem kar se ljubezni tiče. Pred kratkim sem na spletu stopil v stik s privlačnim fantom, s katerim sva se dobro ujela.

Pogovor je med drugim nanesel tudi na službo in hitro sva ugotovila, da oba delava na precej resnih delovnih mestih. Tudi zaradi tega se je moj seksi sogovornik pošalil, da mi bo nekega dne poslal v službo pismo in mi s tem naredil sramoto, a sem bil prepričan, da je bila to zgolj šala.

No, izkazalo se je, da to ni bilo res. Čez nekaj dni, ko sem prišel v popoldansko izmeno, so me namreč pri mizi čakale tri sodelavke, popolnoma navdušene nad dejstvom, da sem končno prišel delati. Kmalu mi je postalo jasno, zakaj so me bile tako vesele.

"Že cel dan te čakamo. Pismo si dobil! Odpri ga, zgleda kot pismo oboževalca," mi je dejala ena izmed treh in mi pod nos pomolila roza ovojnico, ki je bila več kot samo nadišavljena s parfumom.

Zdelo se je, kot da jo je pošiljatelj umil z dišavami. Ko sem pismo odpiral, se je okoli mene zbrala že mala množica radovednih sodelavcev, ki so želeli videti, kaj se skriva v ovojnici.

Ko sem pričel z branjem pisma, mi je takoj postalo jasno, kdo je pošiljatelj. Pod kratko poezijo, ki je bila zapisana na papirju, so se namreč skrivale njegove začetnice. Začetnice mojega privlačnega sogovornika s spleta. In kaj je v pismu pisalo?

"Ti in jaz, jaz in ti, v travniku, nadaljevanje že poznaš," je ob svoji telefonski številki in naslovu, kjer ga lahko najdem zapisal. Kratko in jedrnato.

Sedaj je na meni, da naredim naslednji korak, ki bo vsekakor nastal izven delovnega časa!" 

Preberi še: "Ko mi je prišlo, se nisem mogla zadržati in naredila TO" (Koprčanka o nepričakovanem DODATKU med akcijo)

Priporočamo tudi: 'Po TV sem izvedela, da se je moj tip s Tinderja kriminalec, in storila sem TO' (korona izpoved Slovenke)