To je EDINA skrivnost do večne ljubezni (sta jo že odkrila?)

To je edina pot, da ostaneta skupaj (in zaljubljena) ZA VEDNO. ❤️

To je EDINA skrivnost do večne ljubezni (sta jo že odkrila?) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2020

"Kaj narediti, da bi se razmerje obneslo? Kakšna je skrivnost večne ljubezni?" Oh, ko bi le bilo tako preprosto! Zdravo razmerje in brezpogojna ljubezen zahtevata 100 % predanost in trud obeh partnerjev.

In čeprav smo si pari med seboj različni, obstaja 1 SKRIVNOST, ki vama bo pomagala, da bo vajina strast trajala in trajala ...

V razmerju je ključno, da sta si partnerja medsebojno naklonjena, si posvečata pozornost in drug drugega cenita. To troje služi istemu konceptu, kako partnerju dati občutek, da je ljubljen.

Predstavljaj si, da je vajino razmerje kot roža. Ta potrebuje ljubezen in skrb. Ko prvič posadimo rožo, smo nad njo očarani, njena lepota nas popolnoma prevzame. Z navdušenjem jo zalivamo in zanjo skrbimo ter ji zagotovimo dovolj sončne svetlobe.

Preberi še:

A vendar sčasoma roža postane del našega doma in počasi se nanjo navadimo. Lahko se zgodi, da jo kdaj pozabimo zaliti. Bo po tem še zmeraj ostala zdrava, sveža in lepa? Ne, na žalost bo začela veneti.

Tega pa si nikakor ne želiš za svoje razmerje, kajne? Tukaj na vrsto pride tisto, kar smo omenili že zgodaj.

Pa ponovimo še enkrat, za vsak slučaj: V razmerju je ključno, da sta si partnerja medsebojno naklonjena, si posvečata pozornost in drug drugega cenita.

Najdi preproste načine, kako partnerju čez dan nameniti naklonjenost. Lahko je zgolj poljub na obraz ali dotik roke med pogovorom o vajinem dnevu v službi.

Pokaži mu, da pozorno poslušaš njegovo zgodbo, ki ti jo pripoveduje. Namesto, da gledaš na mobitel, se mu v popolnosti posveti.

Daj mu vedeti, da je cenjen. Zahvali se mu vsakič, ko naredi kaj zate, četudi je to najmanjša in navidez najbolj nepomembna stvar na planetu.

To (jaz, zgolj to!) je skrivnost dolgotrajnega, ljubečega razmerja.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Zaročil jo je z babičinim prstanom, ONA pa pravi, da je prstan OGABEN! Je res tako grd?

Priporočamo tudi: "Možu sem povedala, da bi rada seksala z drugimi moškimi, in TAKO se je odzval ..." (resnična zgodba)