"Ker rada stikam, sem pogledala, kaj je bilo v paketu … Pumpica za povečanje penisa!" (+ druge bizarne seks prigode)

26. 1. 2023
"Ker rada stikam, sem pogledala, kaj je bilo v paketu … Pumpica za povečanje penisa!" (+ druge bizarne seks prigode) (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Si se že kdaj znašla v situaciji, ki je na začetku zelo obetala, na neki točki pa je vse skupaj postalo nekoliko čudno, neprijetno, sramotno in celo smešno? 😳

https://www.zurnal24.si/magazin/bizarnoNisi edina, ki se je kdaj morala soočiti s takšnim "seks spodrsljajem". Stavimo pa tudi, da je katera doživela še kaj hujšega kot ti! ;)

Tukaj je 8 bizarnih, neprijetnih in smešnih seks prigod, ki so ženskam, ki so jih doživele, ostale za vedno v spominu.

Orgazemska nesreča

"Enkrat, ko sva z bivšim fantom seksala in mu je prišlo, se je – ne vem, kako – uspel pošpricati po svojem celotnem obrazu in v usta. Ponorel je, jaz pa sem se smejala kot nora."

Lepljiva situacija

"Ko sem se začela dobivati s tipom, sva imela eno noč 'lepljivo srečanje'. Po tem, ko sva zaključila s seksom, mi je povedal, da mu je med pasjim položajem po nesreči iz ust padel žvečilni gumi in se zapletel v moje lase. Morala sem si odrezati ogromen šop las na zadnjem delu glave, da sem spravila vse ven."

Njegov posebni paket

"Upala sem, da bova z luštnim sosedom postala prijatelja za seks, zato sem, ko me je en večer povabil k sebi, mislila, da je to moja priložnost. Začela sva se spogledovati, nato pa je v enem trenutku zapustil sobo. Medtem ko ga ni bilo, sem se malo razgledovala okoli in našla odprt paket.

Ker rada stikam, sem se odločila, da pogledam, kaj je bilo prej v njem … Pumpica za povečanje penisa! Takoj me je minilo, zato sem si izmislila izgovor za odhod in se nikoli več nisem vrnila k njemu."

Velikost je pomembna

"Nekajkrat sem se že dobila z enim tipom in to večer je bil tisti večer, ko bova seksala. Ampak takoj, ko si je slekel hlače, sem si mislila: 'O, joj!' … Ta stvar ne bo pasala vame. Njegov penis je bil ogromen! V trenutku sem se odmaknila in njegov izraz na obrazu se je spremenil.

Postalo mi je jasno, da je to že prej doživel z drugimi ženskami. 'Ne skrbi, lahko uporabiva veliko lubrikanta,' je ponudil rešitev. Bil je zelo prijeten moški in med nama je bila kemija, ampak poznam svoje telo. Na koncu mi ga je bilo resnično zelo žal."

7 VROČIH položajev, ki jih ne uporabljata (pa bi jih morala, ker NORO pašejo)

Krvavi nered

"Ko sem še bila na faksu, sem ravno začela hoditi s svojim zdajšnjim fantom. Odločil se mi jo je polizati in medtem ko me je zadovoljeval, je s svojim krvavim nosom umazal mene, sebe in moje rjuhe. Nepozaben spomin."

Alergična reakcija

"Tik zatem, ko je vstopil vame, mu je prišlo. Po tem, ko se je to zgodilo, je rekel, da mora počakati minuto, da se mu ponovno vstane, da se lahko osredotoči na moje zadovoljstvo.

Ko sem mu rekla, da mi jo lahko namesto tega samo poliže, mi je trdil, da je alergičen na lateks – in me zaradi tega, ker je ravnokar bil v meni s kondomom, ne more oralno zadovoljiti, saj bo v nasprotnem primeru doživel alergično reakcijo. Začela sem se mu smejati in mu povedala, da je bil to hkrati najslabši in najbolj smešen izgovor, ki sem ga kadarkoli slišala."

Čudaški fetiš s spodnjicami

"Tip, s katerim sem se videvala, je imel naravnost bizaren pristop k predigri. Vsakič, ko sva se začela mečkati, je prijel moje spodnjice od zadaj in jih potegnil močno navzgor – tako, da so mi zlezle v rit. Najhujše."

Frustrirajoč prvič

"Bila sem pripravljena na prvi seks s tipom, s katerim sva se dobivala. Prižgala sem svečo, nastavila romantično glasbo v ozadju in si oblekla zapeljivo spodnje perilo. Ko je vstopil v mojo sobo, sem slekla obleko. Bil je tako presenečen, da ga je čisto vrglo s tira in se mu ni mogel vstati.

Po 10 minutah sem se 'odrolala' do telefona in poklicala najboljšo prijateljico, da ji povem vse o mojem ponesrečenem poskusu seksa … pred njim. Nisem ponosna na to, kako intenzivno sem se odzvala na situacijo. V mojo obrambo – bila sem stara šele 20 let. Na srečo se mi je naslednji dan odkupil."

Se je tudi tebi že zgodilo kdaj kaj podobno smešnega ali bizarnega?

V kolikor ti ni nerodno, nam lahko svojo prigodo zaupaš pod to objavo na Facebooku. Stavimo, da nisi edina! ;)

Vir: health.com

Bi še bolj vročo akcijo? Samo TOLE mu zašepetaj v uho!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan