7 VROČIH položajev, ki jih ne uporabljata (pa bi jih morala, ker NORO pašejo)

21. 1. 2023
7 VROČIH položajev, ki jih ne uporabljata (pa bi jih morala, ker NORO pašejo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Pozor: zelooo vroča vsebina (še posebej pod točko št. 4)! 🔥

Običajno izbereta nekaj "varnega", za kar vesta, da obema odgovarja in vaju bo zagotovo popeljalo do vrhunca?

No, včasih je dobro, da v svojo spalnico (morda tudi kopalnico ali dnevno sobo?) vneseta nekaj svežine, in s temi položaji vama bo to gotovo uspelo.

1. Obratna kavbojka

Izjemno podcenjen položaj, če vprašaš nas. Ne le, da je občutek fantastičen za osebo zgoraj, ampak tudi tistemu, ki je spodaj, daje priložnost, da se sprosti in uživa v razgledu. To je prav tako odličen položaj za šeškanje ali vlečenje za lase, v kolikor vama je to všeč.

2. Lotos

Pripravljena, da se počutita popolnoma povezana? Oseba spodaj naj se usede po turško, oseba zgoraj pa mu sede v naročje (krilo) in ovije noge okoli njegovega pasu.

To je odličen način, da zadevo nekoliko upočasnita in vzpostavita očesni stik, hkrati pa vama ta položaj omogoča neomejeno poljubljanje vratu in romantično praskanje hrbta.

3. Od zadaj nekoliko drugače

Če imata rada seks od zadaj, potem je kot nalašč za vaju ta položaj, ki bo med vama ustvaril močan občutek intimnosti. Sprednja oseba se prepogne naprej in nasloni na posteljo, kavč, mizo, karkoli vama odgovarja.

V kolikor so vama takšne stvari všeč, lahko v vajino aktivnost vključita tudi vlečenje za lase ali seksi davljenje.

7 trikov za noro vroč SEKS NA MIZI (grrrr, št. 4!! 🔥)

4. Razgled z več kotov

Veš, da si noro seksi, in jasno je, da tako misliš tudi o svojem partnerju. Zakaj torej ne bi priredila prave predstave? Tako je: prestavita se pred ogledalo, da bosta lahko akcijo gledala z večih kotov.

5. Metuljček

Ulezi se na hrbet in položi noge partnerju (ki stoji ali kleči pred teboj) na ramena. Ne le, da vama to omogoča, da ves čas ohranjata očesni stik, ampak bosta tako definitivno zadela kakšno točko, ki je sicer ne bi.

Moški, o TEM v resnici razmišljamo čisto vse ženske, medtem ko nam jo ližete

6. Ob steno

Obstaja kaj bolj seksi, kot je to, da te tvoj dragi pritisne ob steno? Mislimo, da ne. Zakaj torej ne bi naredila koraka dlje? Ko te partner dvigne in pritisne ob steno, je občutek naravnost fantastičen, hkrati pa je tudi izjemno zabavno.

7. Prepognjena kavbojka

Želita narediti korak naprej od klasične kavbojke, obratne kavbojke in ostalega divjega zahoda? Poskusita prepognjeno kavbojko, pri kateri sediš kot običajno. Razlika je v tem, da spodnji partner sklene svoje roke za tvojim hrbtom in te pritisne navzdol proti sebi.

Povzeto po Jamie Kahn

"Odkar sem rodila, ima moj partner pri seksu nenavadno željo" (izpoved Slovenke)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan