Tolikokrat sta se v ENEM DNEVU strastem predala naša bralca (izpoved štajerskega para)

Ni kaj, par je prosti dan preživel zelooo produktivno. 😜

Tolikokrat sta se v ENEM DNEVU strastem predala naša bralca (izpoved štajerskega para) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2022

Se je tudi tebi že kdaj zgodilo, da sta s partnerjem cel dan preživela v spalnici? To se je zgodilo tudi naš bralki, a s fantom sta počela vse prej, kot počivala. In to večkrat. Poudarek na večkrat.

"Ni boljšega, kot mlada ljubezen, ki je zaradi svoje svežine tako polna čustev, da se je težko zadrževati. Točno take občutke sva na začetku zveze doživljala s fantom, s katerim sva po ure in ure preživela zaprta v stanovanju.

Vroče igrice, objemi, poljubi, ni da ni. Za vedno mi bo v spominu ostal dan, ko nisva zapustila spalnice in seksala tolikokrat, da me je še dva dni bolelo tam spodaj. Bila sva kot dva zajca in mislim, da sva tisti dan seksala vsaj desetkrat.

Začelo se je zjutraj, ko me je fant zbudil s tem, da me je objel in mi pri tem dal vedeti, da je pripravljen na akcijo. S trdim penisom se je drgnil ob mojo zadnjico vse do trenutka, ko sem se obrnila in mu z rokama dala vedeti, da sem za akcijo tudi jaz.

Mislim, da sva že, preden je ura odbila 11 zjutraj, seksala vsaj trikrat. Vmes sva si vzela nekaj minut za regeneracijo telesa, nato pa spet pričela. In najbolj zabavno je bilo to, kako hitro se je moj fant znova in znova vzburil.

Že ko sem mislila, da bova s seksom za dan zaključila (priznam, spodaj me je že vse nekoliko bolelo), je fanta ponovno vzburilo dejstvo, da sva gledala film, v katerem se je par poljubil. Zgolj poljubil!

Obrnil se je k meni in dejal, da mu je penis znova vstal in če sem za. Pa sem rekla OK, zakaj pa ne.

Po desetem seksu v enem dnevu sva bila oba tako utrujena, da sva brez besed zaspala in nato še dan ali dva nisva poskušala s kakršnimikoli aktivnostmi. Počutila sva se, kot da sva pretekla maraton, po katerem naju je bolela vsaka mišica v telesu." 

Preberi še: "Vzel je viagro, jaz sem ga začela oralno zadovoljevati, nato pa se je zgodilo TO" (izpoved Kranjčanke)

Priporočamo tudi: "Pri strastnem ljubljenju v kopalnici naju je ujela LASTNICA kampa" (izpoved Dolenjke)