"Vzel je viagro, jaz sem ga začela oralno zadovoljevati, nato pa se je zgodilo TO" (izpoved Kranjčanke)

O moj boooooooog! Tole ... tole pa ... no, presodi sama.

"Vzel je viagro, jaz sem ga začela oralno zadovoljevati, nato pa se je zgodilo TO" (izpoved Kranjčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2022

Vau, ne boš verjela, kako VROČO noč je doživela naša bralka v Zrčah! Psst, prisotna sta bila viagra in skupina norih Nemcev!

"Lansko poletje sem preživela na Pagu in priznam, da sem bila tekom oddiha redna obiskovalka Zrč, kjer se zlahka zapleteš s tujci. In to se je tudi zgodilo.

Nekega večera sem se spoznala z nekim Nemcem (ime mi do danes ostaja neznanka) in kljub njegovi polomljeni angleščini nisva potrebovala dolgo časa, da sva spoznala, kam naju bo noč peljala. In tako sem pristala v njegovem apartmaju.

Ko sva prispela, mi je v kuhinji ponudil kozarec pijače in me pri tem vprašal, če lahko svoj kozarec spije z majhno modro tabletko. "Če potrebuješ, jo vzemi," sem mu dejala, on pa mi je hitro pojasnil, da je ne potrebuje, a da jo želi preizkusiti, ker si želi dlje časa seksati z menoj. "No, prav," sem si rekla sama pri sebi, medtem ko je tabletko pogoltnil skupaj s kozarcem viskija.

Česa takega še nisem doživela. Seksala sva RES veliko časa in prišlo mu je kar trikrat! Med akcijo sem opazila, da je zaradi vsega skupaj postajal že nejevoljen, saj nikakor ni mogel dokončati zadeve. Ker mu penis kar ni in ni hotel uplahniti, sva se odločila, da bova to pač izkoristila in krstila vsako sobo apartmaja, ki se je raztezal na kar dveh nadstropjih. Še nikoli nisem seksala s tako intenzivnostjo. Zdelo se je, da si me je vzel iz vseh pozicij, ki obstajajo!

Med drugim sva se znašla tudi v drugem nadstropju, v sobi za druženje, kjer sem popolnoma gola klečala na kavču in mu nudila oralca. V njegovem obrazu sem videla, da se končno približujeva velikemu finalu, ko so v sobo vstopili njegovi kolegi in naju ujeli!

Bila sva popolnoma gola, popolnoma mokra in popolnoma osramočena. Pri tem ni pomagalo dejstvo, da je peterica kolegov pričela v nemščini kričati na naju, midva pa nazaj na njih, naj odidejo iz sobe.

V paniki sem skušala pobegniti iz sobe tudi sama in pri tem odprla napačna vrata ter udrla na stranišče, kjer je bil še šesti kolega mojega seks partnerja. "Ali se lahko zgodi še kaj hujšega," sem dejala sama sebi med tem, ko sem se kolegu, ki je sedel na straniščni školjki, globoko opravičevala.

Izkazalo se je, da se očitno zares lahko zgodi še kaj hujšega.

Ker Nemcu zaradi viagre penis še kar ni upadel, sva z akcijo kljub dejstvu, da so v apartmaju bili vsi njegovi kolegi, nadaljevala (v spalnici, seveda). Ko mu je KONČNO prišlo, sem se odločila, da je skrajni čas, da zapustim hišo norih Nemcev. Hitro sem si nadela svoja oblačila in odprla vrata spalnice, pred katerimi so stali nasmejani Nemci in mi poklonili največji možni aplavz in žvižge ter vzklike.

Zdelo se mi je, kot da sem ravnokar zmagala na nogometni tekmi. Ni mi preostalo drugega, kot da sem se jim priklonila, iz tal pobrala svoje tangice in odhitela proč." 

Preberi še: »Vzel je mojo roko, napravil pest in se usedel nanjo!« (Kako v resnici izgleda FISTING)

Priporočamo tudi: "Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)