"Je z menoj kaj narobe? Vrhunec lahko doživim le, ko razmišljam o ..." (izpoved dekleta)

"Obožujem jih. Zdi se mi, da mi sicer sploh ne more priti."

"Je z menoj kaj narobe? Vrhunec lahko doživim le, ko razmišljam o ..." (izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2022

"Stara sem 21 let. Zmeraj sem se udobno počutila v svoji koži in s svojo seksualnostjo. Pa vendar sem začela po 3 letih zveze s fantom čutiti nekaj, kar me vedno bolj skrbi. Šele v zadnjem letu so me začeli zanimati samozadovoljevanje, pornografija, seks in podobno. Nič ni bilo narobe, ni mi bilo ogabno, preprosto se mi to prej ni zdelo pomembno.

Nekje leto dni nazaj sem se igrala sama s sabo in občutek je bil odličen (logično). Zdaj se redno samozadovoljujem in oralno seksam s fantom. (Le oralno, saj naju zelo skrbi, da bi zaradi seksa s penetracijo zanosila, živiva pa v resnično konservativnem okolju.)

Ko se samozadovoljujem, skoraj vedno gledam gej porniče. Obožujem jih. Zdi se mi, da mi sicer sploh ne more priti. Še pri trojčku ženske in dveh moških me hitro mine razpoloženje, ko zagledam njo.

Prišlo je tako daleč, da tudi berem le še samo o gej likih. Pa ne govorim le o seksu, ampak preprosto zmenkih dveh moških.

Zato, ko me fant oralno zadovoljuje, dobesedno ne morem doživeti orgazma, če si ne predstavljam dveh gejev. Je z menoj kaj narobe? Je to slabo?" je na spletnem portalu Reddit zapisalo dekle.

"Od nekdaj sem bila obsedena z intimnostjo z neznanci in zdaj končno vem, ZAKAJ" (resnična zgodba)

Takole so jo potolažili nekateri uporabniki:

1. "Morda je to enako kot pri tipih, ki so jim všeč lezbijski porniči."

2. "Iskreno sem tako tudi sama začela s porniči. Strah me je namreč bilo dinamike moči v seksu, ki jo imajo moški nad ženskami, zaradi česar mi ni bilo prijetno gledati, saj nisem bila prepričana, kako so se ob tem počutili. Z dvema moškima se je zdelo bolj enakopravno, zato me ni toliko skrbelo, kako se počutita in nisem bila osredotočena na to, ampak na svoje zadovoljevanje."

3. "Tudi moji ženi so bolj seksi posnetki dveh moških in jo zelo vzburjajo."

4. "Meni se to sliši le kot to, da si našla nekaj zabavnega, v čemer uživaš, hkrati pa je zelo pogosto. Mnoge ženske namreč obožujejo gejevske porniče, pa zaradi tega niso bolne ali karkoli podobnega.

Kaj pa o tem meniš ti?

"Sodelavec me izsiljuje, ker me je zalotil, ko sem med službo počela TO" (klic na pomoč Slovenke)