"Čez mesec dni bom rodila, a sem ravnokar izvedela, da mož za mojim hrbtom počne TO"

13. 3. 2024
"Čez mesec dni bom rodila, a sem ravnokar izvedela, da mož za mojim hrbtom počne TO" (foto: Profimedia)
Profimedia

Na začetku ni mogla verjeti, da se to res dogaja, ko pa je prejela še fotografije, je vedela, kaj mora narediti! 

"S partnerjem bi morala nakupovati oblačila za otroka, a razmišljam, da bi ga namesto tega vrgla iz hiše. Njegova nezvestoba je zame velik udarec, še posebej zato, ker sem mu enkrat že oprostila prešuštvo," je v pismu britanskemu časniku The Sun povedala 38-letna Britanka, ki je želela ostati anonimna.

Njen partner je star 39 let, skupaj sta že deset let in že imata enega otroka, triletno punčko. "Bila sem v blaženi nevednosti, dokler me ženska ni kontaktirala na Facebooku. Nisem je poznala, vendar mi je rekla, da je imela video seks z mojim partnerjem in da bi se morala srečati osebno."

Ne spreglej:

"Ko pa je izvedela, da je v zvezi in pričakuje še enega otroka, te zveze ni želela nadaljevati. Povedala mi je celo, da čuti svojo dolžnost, da stopi v stik z mano in mi pove, kaj se dogaja" – se je spominjala šokirana ženska.

Priznava, da je bila sprva sumničava, a ko ji je neznanka poslala fotografije, so vsi dvomi razblinili. Po začetnem šoku se je zbrala in začela mrzlično razmišljati, kaj storiti, glede na to, da je noseča in bo čez mesec dni rodila drugega otroka. "Poklicala sem ga, da bi mi lahko obrazložil svoje početje. Najprej je rekel, da ga ta ženska izsiljuje z izmišljenimi zgodbami, in mi zagotovil, da ne bo pustil, da bi kdo stopil med naju. A ni vedel, da imam dokaze."

"Pogledala sem celo v njegov mobilni telefon in našla zapletena sporočila in celo njegove gole fotografije, ki jih je pošiljal drugim ženskam. Ne more reči, da so ga vse izsiljevale" – je dejala. Ko se je počasi sprostil, prepričan, da je njegova zgodba naletela na plodna tla in da se bo tokrat izognil prešuštvu, mu je pokazala vse dokaze. Prebledel je in 'požrl cmok'. Široko je odprl oči, da bi bil videti nedolžen in na hitro premišljeval, kako bi se lahko izognil tem dokazom.

Vedel je, da stoji pred zidom in nekaj časa je samo molčal. Nekoliko se je zbral. Začel se je opravičevati in iskati izgovore. "Poskušal mi je razložiti, da ne more zdržati dolgo brez seksa, ni me hotel prizadeti, a je bilo močnejše od njega, moral je to dati ven iz sebe. Iskreno povedano, verjela sem, da sva srečna, vse to me je uničilo," je povedala. Zaveda se, pravi, da bo kmalu rodila in ji sami z dvema majhnima otrokoma ne bo lahko, a se v tej zvezi ne vidi več.

"Počutim se, kot da sem obtičala v nočni mori. Vsekakor želim, da se pobere in odide. Prepričana sem, da najin odnos tega ne more preživeti," je še dodala.

Morda te zanima še: "Ženi za hrbtom sem se dobil z escort damo, nato pa šokiran ugotovil, ZA KOGA v resnici gre" (resnična zgodba)

Preberi tudi: "60 let sem držala zase družinsko skrivnost, a zdaj je čas, da končno povem resnico" (resnična zgodba)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu