Je to najslabši zmenek vseh časov? Moški znorel, ker je ženska na zmenek prišla oblečena v ...

"Sledilo je 20 minut njegovega praznega strmenja v nič, počasnega odgovarjanja na vprašanja in popolne nezainteresiranosti ter omalovaževanja. Nato je celo rekel: 'Bi se lahko dve minuti ne pogovarjala?'"

Je to najslabši zmenek vseh časov? Moški znorel, ker je ženska na zmenek prišla oblečena v ... (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2022

"Pravkar sem bila na zmenku, ki je bil tako slab, da sem dobesedno predčasno odšla. To se je pravkar zgodilo, ravno sem prišla domov. Prva stvar – še isto sekundo, ko me je videl, nisva še niti spregovorila, med nama je bila kemija, oba sva se zelo veselila, da se bova videla, izgledala sva enako kot na fotografijah – ki mi jo je rekel, je bila: "Prepoznam to obleko!" Okeeej, zdiš se razdražen ... Ker sem jo nosila na fotografiji, ki jo je videl pri meni.

Nosila sem isto obleko, zato je bil tečen.

To je napredovalo v 20 minut njegovega praznega strmenja v nič, počasnega odgovarjanja na vprašanja in popolne nezainteresiranosti ter omalovaževanja," na TikToku začne bizarno zgodbo Julie.

"Nato je celo rekel: 'Bi se lahko dve minuti ne pogovarjala?' in le strmel v prazno," doda in prizna, da sama nima težav s prvimi zmenki, da se v svojem telesu izjemno dobro počuti, ni nervozna in zna peljati pogovor naprej.

Oče dojenčico poimenoval po svoji ljubici - ko boš izvedela razlog, te bo vrglo na rit!

"Ne bom pa tukaj le sedela in ti dovolila, da se do mene tako grdo obnašaš. Ker je bil tako čuden, sem ga večkrat celo vprašala, če je kaj narobe, če je okej in ali je jezen. In, roko na srce, če ti nisem všeč, mi je to popolnoma v redu. Ker tudi sama namreč ne vem, ali si mi všeč, saj sva se pravkar spoznala," nadaljuje v posnetku, nakar pove, se je v tistem trenutku odločila, da bo pravzaprav raje odšla.

"In ta njegov šokiran pogled, da to počnem, me je zmedel, saj sem mislila, da je tudi on razmišljal enako, glede na to, da me je obravnaval kot drek. Nato se poslovim, odidem in čaka me vožnja z dvigalom. Mislim si, da že ne bo prišel in se peljal z mano. Oh, ne. Seveda pride in skupaj se peljeva dol v tišini."

A to še ni vse! Zatem, ko se poslovita, Julie prejme njegovo sporočilo: 'To je bilo grozno.'

"In jaz rečem: 'Ja, bilo je zelo čudno.' Nato pa mi reče – in pazite zdaj to – 'prišla si v isti obleki, kot jo nosiš na fotografiji, in me je razjezilo. Ampak v resnici si zelo prijetna in lepa.' Jaz pa mu odgovorim: 'Vem, da sem zelo prijetna, in vem, da sem zelo lepa, ti pa si zelo nesramen in se obnašaš kot norec, zato sem odšla.' In on mi odgovori: 'Ne krivim te.'"

Celotni video si lahko ogledaš tukaj:

@hospicenursejulie Worst. Date. Ever. #hospicenursejulie #datingstorytime #hospice #story #nurse ♬ original sound - Hospice nurse Julie

Ammmm ... okej? 😅

"Mislila sem, da sosedov ne slišim zaradi debelih sten, nato pa sem dobila TO sporočilo" (zapis osramočenega dekleta)