"Mislila sem, da sosedov ne slišim zaradi debelih sten, nato pa sem dobila TO sporočilo" (zapis osramočenega dekleta)

OMG, mi se pogreznemo v zemljo! 😳😅

"Mislila sem, da sosedov ne slišim zaradi debelih sten, nato pa sem dobila TO sporočilo" (zapis osramočenega dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2022

S partnerjem sva se neki večer odpravljala spat, ko sva se spontano znašla v precej strastnem seksu. In s tem ne mislim počasnega, filmskega ljubljenja, pri katerem slišiš le glasno vzdihovanje, ampak vroč, prepoten, intenziven seks. Takšnega imava pač oba najraje.

In ali ni nekaj najlepšega, da po vseh teh letih razmerja še zmeraj hočeva drug z drugega strgati vsa oblačila in glasno seksati? Ja, tudi jaz tako mislim. Ampak z glasnim in entuziastičnim seksom pride tudi občutek nezavedanja.

V tistem trenutku ne razmišljaš o tem, kaj tvoji sosedje na drugi strani stene mislijo o vajinih nočnih vragolijah, kajne?

Takrat si osredotočen zgolj na užitek. Občutek, senzacijo, povezanost s partnerjem. Ne obzirnost do sosedov. In naslednje jutro so nama dali to tudi jasno vedeti, ko se je pod najinimi vrati znašlo sporočilo.

Pisalo je:

"Draga soseda,

glede na to, da vsi živimo v istem stanovanjskem bloku, se sliši, ko pozno zvečer in zgodaj zjutraj povzročamo hrup. Tako nas je večkrat zbudilo glasno kričanje in glede na to, da se naši delovni časi razlikujejo, nekateri od nas začnemo delati že zelo zgodaj, je spanec zelo pomemben.

Hvala."

Moja prva misel je bila, da je bila reakcija v resnici precej vljudna. Na družabnih omrežjih sem namreč že večkrat videla veliko pasivno agresivnih sporočil, nekatera so celo vsebovala grožnje s pritožbo upravniku stavbe. Zato sem, kot prvo, bila hvaležna.

Moj drugi občutek pa je bil popolna osramočenost. Predvidevala sem namreč, da če midva ne slišiva drugih ljudi, tudi oni ne morejo slišati naju. No, zdaj ugotavljam, da se le trudijo biti tiho. Prvič živim v bloku in priznam, da sem bila nekoliko naivna.

Zavedam se, da če bi sama od sosedov slišala takšno 'kričanje' (ok, recimo bobu bob – gre za stokanje), tudi sama ne bi bila najbolj navdušena. Zato sva se s partnerjem oba strinjala, da naju je nekoliko sram. Nato pa se je pojavil tretji občutek – občutek ... hja, kaj bova storila z glasnim seksom?

Naposled sva se odločila, da bova vendarle tišja in se trudila biti obzirnejša, četudi bo to pomenilo nekoliko manj zabaven seks ali uporabo kakšne blazine ali dveh več.

Prevod in priredba po mamamia.com.au

Preberi še: Strokovnjaki razkrivajo: s partnerjem bi morala pogosteje seksati TAKO!

Priporočamo tudi: Vroča zgodba: "Iščem nekoga, da me pošteno po*uka, nič drugega"