"Ljubim svojega moža, a ko je ZDOMA, preprosto ne morem nehati ..." (zapis zaskrbljene ženske)

22. 2. 2024
"Ljubim svojega moža, a ko je ZDOMA, preprosto ne morem nehati ..." (zapis zaskrbljene ženske) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Sem poročena, ampak ne morem nehati spati z drugimi moškimi in ženskami," svojo izpoved začne zaskrbljena ženska.

"Moj mož zaradi službe veliko potuje. Vem, da tega ne bi smela početi, ampak še isto minuto, ko zapusti dom, se lepo uredim in odidem v katerega od svojih najljubših barov ali klubov. Od nekdaj sem bila zgovorna in sem rada flirtala, zato z lahkoto zapeljem osebo in se z njo pozabavam. Moškim je všeč, ko jim dajem komplimente, ženske pa se ob meni rade nasmejijo.

Ne spreglej:

Svoje 'žrtve' povabim k sebi domov na še kakšen kozarček in seks, nato pa jih ob sedmi uri zjutraj vržem iz stanovanja. Z isto osebo se nikoli ne dobim dvakrat – preprosto mi je všeč vznemirjenje ob tem, da moram ujeti nekoga novega. Pa vendar sebe zaradi tega sovražim. Zadnje čase se prepogosto zbudim popolnoma izčrpana. Pogledam neznanca poleg sebe in postane mi dobesedno slabo.

Zatem, ko gre, stečem pod prho in se v celoti zdrgnem. Sploh ne vem, zakaj to počnem in se tako uničujem. Moj mož je dober človek, ki me ljubi. Najino spolno življenje je solidno in vem, da bi ga uničilo, če bi izvedel, kaj počnem za njegovim hrbtom.

Svoje sledi zelo dobro skrivam – zatem, ko ljubimec, ki je ostal čez noč, odide, počistim celotno hišo, prav tako imam za svoje avanture ločene rjuhe. Delam, imam denar, svojo družino imam neizmerno rada, zakaj torej to počnem? Za to ne morem kriviti niti svojega otroštva, saj sta bila moja starša, in še vedno sta, čudovita.

Pred nekaj meseci mi je moja najstarejša prijateljica rekla, da se več ne želi družiti z mano. Dodala je, da se ji gabim s svojimi ohlapnimi moralnimi načeli. Zdaj, ko jo vidim v mestu, gre mimo mene, ne da bi me pozdravila.

Vir: Daily Star

Morda te zanima še: "Kako dolgo ga ena viagra drži pokonci?" (vprašanje Slovenca)

Preberi tudi: "Na zmenku sem v odsevu njegovih očal videla nekaj, kar ne bi smela" (resnična izpoved)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ