"Morda bi možu končno morala zaupati skrivnost, ki me razžira" (izpoved Slovenke)

16. 6. 2024
"Morda bi možu končno morala zaupati skrivnost, ki me razžira" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Želela sem mu povedati in nikoli ni bil pravi trenutek, in tako je naokoli skoraj 4 leta." 😳😳😳

"Pred nekaj dnevi je prijateljičin sin potreboval kri. Edini možni darovelec je bil njegov oče. To mi je dalo za misliti, da bi morda končno možu zaupala skrivnost, ki me razžira. Moj 3-letni sin ni sin mojega moža, samo on tega ne ve. V bistvu tega ne ve nihče.

Mož obožuje sina, mene pa nosi po rokah kot princeso. Želela sem mu povedati in nikoli ni bil pravi trenutek, in tako je naokoli skoraj 4 leta. Naj mu povem, da ni sinov oče ali naprej živim v laži in upam, da nikoli ne bo prišla situacija, ki bo razkrila mojo skrivnost?" je na slovenskem forumu vprašala ženska.

Takole jo je na realna tla postavila ena izmed uporabnic:

"Sem ženska … Ne morem verjeti, da so takšni posti resnični … in odkrito povem, moški, ki naletijo na takšne vas ženske, se mi smilijo. Vsakemu, ki počne grozne stvari drugemu, navadno postavim vprašanje, kako bi se on počutil v taki situaciji. In tebe vprašam: kako bi se počutila ti, če bi ti v porodnišnici zamenjali otroka, pazi namerno in zavestno, in bi ti 3 leta lagali in ne povedali. Kaj bi ti čutila ob tem in kaj bi storila, ko bi to izvedela …

Ni nobenega opravičila sploh za taka dejanja in jaz sploh ne najdem besed za vas ženske … Sem pa jezna še namesto tvojega moža in otroka, ker jima greniš življenje z nepopravljivo travmo, in tudi zato, ker take baburine vse nas ženske spravljate na slab glas. Sploh ne vem, kako je to mogoče, da kaj takega narediš človeku – možu in otroku. Gnilo, podlo, ni besed … Najhujših zame za takšno dejanje. Če je pameten, se bo ločil in te tožil … jaz bi te."

Preberi še: Odvisnost od spolnosti: 25-letna nimfomanka razkrila, kako pogosto se je potešila v 'najhujši krizi'

Te morda zanima tudi: "Samska sem, ker sem tako lepa in pametna, da se me moški bojijo - mislijo, da nisem resnična" (izpoved TikTokerke)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu