"Samska sem, ker sem tako lepa in pametna, da se me moški bojijo - mislijo, da nisem resnična" (izpoved TikTokerke)

6. 6. 2024
"Samska sem, ker sem tako lepa in pametna, da se me moški bojijo - mislijo, da nisem resnična" (izpoved TikTokerke) (foto: Profimedia)
Profimedia

Poglej njen video. 👇

TikTokerka Ashley je na priljubljeni platformi nedavno postala viralna z objavo, v kateri se pritožuje, da je "zelo samska", saj so moški "prestrašeni", ker je tako lepa in pametna. Kot je povedala, naj bi bili moški pogosto presenečeni, ko izvejo, da nima fanta, in da čisto noben ne želi do nje pristopiti v romantičnem smislu ter da je minilo že osem mesecev, odkar je bila z nekom intimna.

Lepota je očitno v njenem primeru hkrati blagoslov in prekletstvo.

Modna stilistka, ki živi v Teksasu, je namreč zatrdila, da so ljudje presenečeni nad trenutnim stanjem njenega ljubezenskega življenja, ker je "tako lepa", vendar pravi, da je prav njen videz dejansko uničil njene možnosti, da bi se romantično zapletla. Glede na njeno naravno lepoto v kombinaciji s težko pridobljenimi uspehi "imate v rokah zelo strašljivo žensko ... žensko, ki ni niti malo lahka," pove v posnetku spodaj Ashley in doda, da to moškim ni všeč.

@ashbabank

lonely life when you know your worth

♬ original sound - A$H

Ne spreglej:

"Moški me ne marajo," še pove in trdi, da se je "zelo bojijo", v nadaljevanju posnetka pa prizna, da je nekaterim moškim res všeč, vendar so po njenih besedah vsi ti bodisi nedostopni bodisi "ugo [grdi, op. a.] čudaki".

"Ker sem na koncu dneva le fantazija. Zaradi tega, ker sem lepa in [posledično, op. a.] strašljiva, nisem pravi človek. Torej, da, sem sama. Zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo samska," zaključi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash (@stayustyles)

Kaj pa ti meniš, je to res razlog? 🤔

Preberi še: "Dneve sem jo opazoval, kako se je slekla pred ogledalom in se gledala nekaj minut ..." (iskren zapis moškega)

Te morda zanima tudi: "Zakaj smo v postelji rade podrejene?" (iskrena izpoved 32-letne Maje)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu