Pismo ženske možu, ki je odšel z njeno sestro: "Ne vem, če sem ti kdaj povedala, ampak moja sestra se je ..."

22. 4. 2024
Pismo ženske možu, ki je odšel z njeno sestro: "Ne vem, če sem ti kdaj povedala, ampak moja sestra se je ..." (foto: Profimedia)
Profimedia

"Ne poskušaj me najti. S tvojo sestro se skupaj seliva! Imej čudovito življenje!" ji je zapisal, a zagotovo niti v sanjah ni pričakoval takšnega odgovora. 😅

Vsako razmerje ima svoje vzpone in padce, a žal nekatera pridejo do točke, ko več ni povratka. In razhod ni nikoli enostaven, čeprav so eni bolj neprijetni kot drugi. Govorimo o tistih grdih razhodih, ki so polni drame, solz in morda nekaj uničenih predmetov. So pa tudi takšni, pri katerih gre oseba še malce dlje - tisti, ki kar kličejo po maščevanju.

To je na svoji koži še kako dobro občutil moški, ki je svoji ženi v slovo zapisal naslednje:

"Draga žena,

pišem ti to pismo, da ti povem, da te za vedno zapuščam. V sedmih letih najinega zakona sem ti bil dober mož in proti temu nimaš kaj reči. Zadnja dva tedna sta bila zame težka. Tvoj šef me je danes obvestil, da si dala odpoved v službi, in to je bilo preprosto preveč, da bi to še naprej prenašal.

Prejšnji teden si prišla domov in sploh nisi opazila, da sem se na novo ostrigel, da sem skuhal tvoj najljubši obrok in da sem nosil celo povsem nove svilene boksarice. Pojedla si v dveh minutah in po ogledu vseh svojih telenovel takoj zaspala. Ne govoriš mi več, da me ljubiš; ne želiš si s*ksa ali česar koli, kar bi naju povezovalo kot moža in ženo. Ali me varaš ali pa me ne ljubiš več; karkoli že, konec je in odhajam.

Tvoj bivši mož

P.S. Ne poskušaj me najti. S tvojo sestro se skupaj seliva v Zahodno Virginijo! Imej čudovito življenje!"

Ne spreglej:

A odgovora, ki ga je dobil od nje, zagotovo ni pričakoval niti v sanjah. Na njegovo pismo se je namreč odzvala tako:

"Dragi bivši mož,

verjemi mi, da mi nič ni tako polepšalo dneva kot prejem tvojega pisma. Ti in jaz sva bila res poročena zadnjih sedem let, čeprav je dober človek daleč od tega, kar si bil ti. Toliko gledam svoje televizijske oddaje, ker preglasijo tvoje nenehno jokcanje in tarnanje, čeprav se zdi, da to ne deluje. Prejšnji teden sem opazila tvojo frizuro, a prva stvar, ki mi je prišla na misel, je bila: 'Izgledaš kot dekle!' In ker me je mama vzgojila, naj ne rečem ničesar, če nimam reči česa lepega, sem se odločila, da ne bom komentirala.

In ko si skuhal mojo najljubšo jed, si me verjetno zamenjal z mojo sestro, saj sem svinjino nehala jesti že pred dolgimi sedmimi leti. O tistih novih svilenih boksaricah: obrnila sem se stran, ker je bila na njih še vedno označena cena 49,99 dolarja, in molila sem, da je naključje, da si je moja sestra tisto jutro od mene izposodila 50 dolarjev.

Po vsem tem sem te še vedno ljubila in čutila sem, da nama lahko uspe. Ko sem na loteriji zadela 10 milijonov dolarjev, sem pustila službo in nama kupila dve vozovnici za Jamajko. Toda ko sem prišla domov, te ni bilo več. Mislim, da se vse zgodi z razlogom. Upam, da boš imel izpolnjujoče življenje, ki si si ga vedno želel. Moj odvetnik je rekel, da pismo, ki si ga napisal, zagotavlja, da od mene ne boš dobil niti centa. Zato naj ti bo lepo.

Tvoja bivša žena, bogata kot hudič in svobodna!

P.S. Ne vem, ali sem ti to kdaj povedala, ampak moja sestra Carla se je rodila kot Carl. Upam, da to ni problem!"

No, to pa je maščevanje kot iz filma!

Vir: thecareerbd.com

Preberi še: Ta ritual, ki je značilen za BDSM, bi morali prakticirati čisto vsi (ne glede na to, če si v postelji divja ali ne)

Te morda zanima tudi: "Tašči čisto nič ni prav in zdaj od nas pričakuje, da bomo ..." (zapis jezne Slovenke)