"Končno sem spoznala idealnega moškega, a zdaj imam pomisleke, ker sem izvedela ..." (zgodba Slovenke)

16. 4. 2024
"Končno sem spoznala idealnega moškega, a zdaj imam pomisleke, ker sem izvedela ..." (zgodba Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Super je kot človek, super bi bil kot starš. Je zelo ljubeč in nežen, nikoli ne bi imel druge ob meni. A vendar ..."

"Stara sem nekaj čez 25 let. Večino življenja sem posvetila izobraževanju in delu. Malo kdaj traja moj delovni dan manj kot 10 ur. Poslovno zasedam vodilno funkcijo v velikem podjetju. Imam zelo razpršena znanja, ki jim vedno dodajam nova. Sem vedno v pogonu. Če ne delam, pa športam ali skrbim zase. Lahko tudi rečem, da sem po klasičnih 'kriterijih' privlačna ženska.

Ne spreglej:

V preteklosti je moja na nek način uspešnost predstavljala težave. Moji bivši partnerji so težko sledili mojemu načinu življenja, ki je povezan z zelo dobro plačo, in stalnemu učenju, raziskovanju. Lahko bi živela v hotelu, če bi želela. Pa nisem bila na počitnicah že leta, ker si preprosto nočem vzeti tedna, da ne bi delala. Je pa res, da si kupujem blazno drage bedarije. Vem, da sem verjetno deloholik, ampak res me delo dela neverjetno srečno. Še posebej, ker je moje delo zelo kreativno in raznoliko.

Pred meseci sem spoznala moškega. Zelo podobega meni. Nekaj čez 25 let, je direktor podjetja s kar nekaj zaposlenimi. Zelo delaven, zanimajo ga iste stvari kot mene. Morda nenavadno, ampak med prvimi pogovori je omenil, da želi biti enkrat na lestvici med "100 najbogatejšimi Slovenci". Saj vem, da denar ni najpomemembnejši, ampak tudi jaz imam take želje glede te butaste lestvice.

Ne gre za denar, ampak občutek svodobe. Da lahko počneš, karkoli želiš, [kadarkoli] hočeš. In to naju zelo povezuje, da bova skupaj naredila izjemne stvari. In tudi oba veva, kako so stvari izvedljive. Prvič hodim s človekom, ki ima podoben življenski stil kot jaz. Ki ne trzne, ko naročiva pijačo nad 100 evrov. In zaradi tega se počutim bolj sproščeno, ker lahko živim, kot meni paše, ne da bi me nekdo čudno gledal.

Po drugi strani pa se mi zdi najina zveza kot nakup super delnice. Super je kot človek, super bi bil kot starš. Je zelo ljubeč in nežen, nikoli ne bi imel druge ob meni. Sicer na mojem 'seznamu' nikoli ni bilo, da more biti moški lep, ker mi to res ni pomembno. Ampak zgodilo se je, da je pač res ful privlačen moški. Nekako se zdi, kot da sem dobila idealega partnerja za nadaljevanje in preostanek življenja.

A ne vem. Imam pomisleke. Je to normalno? Ima človek vedno pomisleke, ko je z nekom? Nisem noro zaljubljena. Ampak racionalno je dobra izbira. Lahko to traja ali naj raje grem stran? Res ga imam rada. Mislim, da ga bom lahko enkrat ljubila. Ampak nisem nora nanj. /.../ Morda mi je preveč podoben? Ali je normalno, da imam pomisleke, ali jih na tej stopnji zveze ne bi smela imeti?"

Zapis je bil objavljen na portalu med.over.net

Preberi še: "Tašča je vlomila v naše stanovanje, njen razlog pa je bil ..." (zapis razburjene Slovenke)

Te morda zanima tudi: "Stara sem 40 let in to se je zgodilo z mojim telesom, ko leto dni nisem imela spolnih odnosov" (osebna izpoved)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk