"Po 15-ih letih sem se sestala z bivšim fantom, zdaj živiva ljubezen iz filma" (resnična zgodba Slovenke)

10. 2. 2024
"Po 15-ih letih sem se sestala z bivšim fantom, zdaj živiva ljubezen iz filma" (resnična zgodba Slovenke) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet)
Profimedia, Obdelava: Cosmo splet

Včasih se prizor iz romantične komedije zares zgodi tudi v resničnem življenju! To lahko potrdi tudi naša bralka. 

Ah, ta prva ljubezen. Vsi se je spomnimo, pa naj bo to nedolžen poljub v osnovni šoli ali pa prva zveza v srednji šoli, ki je trajala zgolj teden ali dva. Čeprav vedno drugačna, je prva ljubezen nekaj, česar nikoli ne bomo pozabili ... in včasih se zgodi, da nas prva ljubezen ponovno obišče.

"V šestem razredu osnovne šole sem prvič okusila ljubezen. Bila je nedolžna prikupna in kratka, a nepozabna. Sošolec in prijatelj je tako postal moj prvi fant, najina zveza pa je trajala dobra dva meseca. Razlog za razhod? Fant se je z družino odselil v Ljubljano, kar se je takrat zdelo kot popolnoma drug konec sveta.

Ne spreglej:

Kljub temu, da je od tega minilo že dobrih 15 let, sem se tega dela svoje življenja vedno rada spominjala, bilo je zares lepo. Nekega dne sem se sprehajala z najboljšo prijateljico sprehajala po Ljubljani in skupaj sva opazovali ljudi po ulicah. To je bil najin najljubši hobi. Ljudje so tako zanimivi. Med neznanimi obrazi, ki so hiteli po ljubljanskih ulicah pa sem naenkrat zagledala njega. Svojega fanta iz šestega razreda osnovne šole.

In fak, puberteta je pri njemu uspešno opravila svoje delo. Bil je visok, temen, hudo oblečen in na roki je imel veliko tetovažo. Obožujem tetovaže! Ker je gledal v svoj telefon, me ni videl, zato sem mu v trenutku ekstaze poslala sporočilo: "A bivše punce pa ne pozdraviš?" Minilo je kar nekaj časa preden sem dobila odgovor, zato sem na celotno zadevo že skoraj pozabila. Nato pa se je moj zaslon telefona osvetlil in zagledala sem sporočilo:

"Ej, sori, nisem te videl. A se ti lahko odkupim s pijačo?" Priznam, da sem bila povabila vesela, zato sem mu hitro odgovorila in se z njim zmenila za zmenek v centru. Ko sva se nato ponovno srečala se je zdelo, kot da sva še vedno par. V trenutku sva se ponovno povezala in imela odličen večer, ki se je končal s poljubom. Kdo bi si mislil, da bom čez 15 let ponovno pristala na zmenku s svojim prvim fantom. In kdo ve, morda bova kmalu napredovala na naslednjo fazo. Njegove tetovaže mi definitivno dajo vedeti, da je drzen. Upam, da tudi v postelji!"

Morda te zanima še: Kar četrtina žensk pravi, da jih najbolj privlači TA del moškega telesa (in stavimo, da ni tisto, kar misliš 😉)

Preberi tudi: To so 4 nasveti, ki bi jih vsako dekle želelo slišati pred svojim prvim razhodom

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"