Te muči misel, da tvoj fant MASTURBIRA? TAKO ti početje razložijo MOŠKI!

In ja, ... tudi nas najbolj muči misel o tem, na kaj razmišlja med akcijo. Preberi, tole! 

Te muči misel, da tvoj fant MASTURBIRA? TAKO ti početje razložijo MOŠKI! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2020

Instagram je te dni dni obšel zelo brutalno iskren zapis ženske, ki je zelooo proti temu, da njen fant brez njene prisotnosti masturbira! 

"Včasih svojega fanta zalotim pri samozadovoljevanju, nisem pa čisto prepričana, kako zelo pogosto je to njegovo početje.

Skupaj sva 2 leti, pri masturbiranju pa sem ga do zdaj ujela šestkrat, vedno čisto po naključju. Sprva me je to zelo motilo, o njegovem početju sva se tudi pogovorila in obrazložil mi je, da to počne zgolj takrat, ko me ne želi motiti ali gnjaviti s seksom.

Po poklicu sem medicinska sestra, zato sem res velikokrat čisto izčrpana in moje telo velikokrat pregori, a kljub vsemu bi raje videla, da za te stvari pride k meni!

Nikakor ga ne želim primerjati s svojimi bivšimi partnerji, a kaj takega se mi še ni zgodilo, spolni odnosi pa so vedno bili odlični.

Velikokrat se zalotim, da o tem njegovem početju razmišljam med akcijo, in v tistem trenutku me mine vso poželenje do njega.

Je to sploh normalno? Je samozadovoljevanje nekaj, kar počnejo vsi moški, tudi v primeru redne in spolnosti lačne partnerke?

Ne želim, da se on samozadovoljuje, ko mene ni zraven, saj se mi to zdi zelo nespoštljivo do najinega odnosa. Ali morda pretiravam? Na pomoč!"

Njen zapis so pokomentirali tudi predstavniki moškega spola, ki so ji svetovali predvsem ...

... več spoštovanja partnerjevega osebnega prostora in upoštevanje meje dobrega okusa.

Strinjali so se, da nihče, prav nihče, ne bi smel človeku prepovedati samozadovoljevanja, ni važno ali je to moški ali ženska. Gre za popolnoma naraven človeški nagon, ki je v večini celo zdrav za razmerje. 

Če si z nekom v zvezi, še to ne pomeni, da njegovo spolno življenje v celoti pripada zgolj tebi. 

Bi se strinjala s svetovanim ali sploh ne?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Moja prijateljica se je zaljubila v mojega fanta - in da je situacija še slabša, zdaj ..." (zgodba bralke)

Priporočamo tudi: SEKS v termah: 'Vzel me je pod tušem brez vrat, in bilo je IZJEMNO' (vroča zgodba bralke)