Bralka: "Po dveh mesecih avanture sem ugotovila, da gre za moža znane SLO VPLIVNICE"

Ko je to izvedela, je razmerje z njim prekinila, ta pa ji je nedavno ponovno pisal z zelooo nespodobno ponudbo!

Bralka: "Po dveh mesecih avanture sem ugotovila, da gre za moža znane SLO VPLIVNICE" (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2022

Nikoli ne boš uganila, kaj je na Instagramu doživela naša bralka! Pst, zgodba vključuje eno izmed bolj priljubljenih slovenskih vplivnic in njenega zaročenca!

“Ko mi je mama že kot mali deklici dejala, da moškim ni za zaupati, sem mislila, da to govori zgolj zato, ker je sama imela nesrečo v ljubezni. No, izkazalo se je, da je temu včasih res tako.

Pred časom sem se namreč znašla v intimni zvezi z moškim, ki se je izkazal za pravega prevaranta. Po mesecu ali dveh seksa sem namreč ugotovila, da ima ta moški žensko. A to ni bilo najhujše! Njegova ženska je namreč ena bolj priljubljenih vplivnic pri nas in na Instagramu se s svojim moškim velikokrat hvali.

Kljub temu, da sem zvezo tik po tem, ko sem za vse to izvedela, prekinila, me je on (ime moškega hranimo v uredništvu, op. a.) pred tednom dni znova kontaktiral in me šokiral s svojo ponudbo.

Pisal mi je namreč s predlogom, da bi jaz, on in njegov prijatelj uživali v zabavi v troje! Ja, “zvest” fant znane slovenske vplivnice mi je pisal in me prosil za seks v troje, pri čemer v kalkulacijo sploh ni vključil svojega dekleta. 

“Dej, ne kvarit zabave … ful bi se meli fajn,” mi je napisal in pri tem namignil, da njegova punca ni tako zabavna kot jaz.

“Sej veš, da nje ne morem tega prosit. Ona je bedna.”

Toliko o pravi ljubezni. Instagram je res ena sama laž, zato ko boste naslednjič gledali fotografije srečno zaljubljenega para, pomislite, ali je temu zares tako.”

Preberi še: Tinder zmenek: 'Na zadnjih sedežih avta naju je zasačil policaj' (izpoved našega BRALCA)

Priporočamo tudi: "Pustila me je, ker sem v postelji počel TO! " (bizaren razlog za razhod Prekmurskega para)