Tinder zmenek: 'Na zadnjih sedežih avta naju je zasačil policaj' (izpoved našega BRALCA)

Oh, ta Tinder. Čeprav je aplikacija za zmenke zaslužena za mnoge ljubezenske zgodbe, ni dneva, ko ne bi slišali tudi tiste manj uspešne. Spodaj preberi izpoved našega bralca, ki ga je ponesrečen zmenek skoraj spravil v težave z zakonom.

Tinder zmenek: 'Na zadnjih sedežih avta naju je zasačil policaj' (izpoved našega BRALCA) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2022

"V preteklosti sem se lahko pohvalil s kar nekaj uspešnimi Tinder zmenki. Tudi če se iz teh ni izcimilo nič resnejšega, sem s pomočjo aplikacije spoznal super punce, z nekaterimi sem celo ostal prijatelj.

Vedno mi je bilo zabavno poslušati prigode prijateljev, ki so bili na manj uspešnih in včasih norih zmenkih. No, podobno je doletelo tudi mene. 

Nekaj dni sem se že menil s punco, ki je imela na svojem profilu tri res hude slike, ki pa niso delovale sumljivo. Pogovor je tekel super, imela sva ogromno skupnih interesov (predvsem pa sva oba iskala samo malo zabave in nič resnega).

Res sva se ujela, zato sva se zmenila za zmenek v živo. Ker sama ni imela vozniškega izpita, sem se ponudil, da jo s svojim avtomobilom pridem iskat, ko pa sem prispel na dogovorjeno mesto se je zgodil prvi šok…punca je bila videti popolnoma drugače kot na fotografijah.

Rahlo paničen, da slabo vidim, ker sem očala seveda pozabil doma, sem jo povabil v avto in skušal prebiti nelagodno tišino. Po nekaj vljudno izmenjanih besedah je dejala, da pozna skrivni kotiček, kjer nikogar ni, zato sva se, oba zagreta za akcijo, (tudi če je bila popolnoma drugačna kot na fotkah), odpravila tja.

Premaknila sva se na zadnje sedeže, kjer je hitro postalo vroče. Oba zgolj v spodnjem perilu in rokami po celem telesu sva opazila, da se avtomobilu približuje vozilo. Prepričana, da bo vozilo odpeljalo naprej, sva nadaljevala.

Kar naenkrat pa je v naju zasvetila močna svetloba ročne svetilke. BILI SO POLICAJI, ki so odpeljali mimo najinega avta ter želeli obrniti svoje vozilo, da bi se nama približali.

V paniki sem skoraj gol skočil na voznikov sedež in v drugi prestavi speljal. Niti sam ne vem, kako nama je uspelo pobegniti. Seveda je bil ta dogodek kot mrzel tuš, ki je pogasil vso vročo akcijo, zato sem jo [dekle, op. a.]  po nekajminutni vožnji po stranskih ulicah odložil na dogovorjenem mestu ter je nikoli več videl.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Poglej si te 4 LUKSUZNE vile, ki si jih lahko privoščiš s turističnimi boni

Priporočamo tudi: Otroška imena: Ne boš verjela, kateri 2 sta TRENUTNO najbolj priljubljeni (v SLO)