»F**k, to ni zobna pasta, to je sperma!« (zabavna izpoved bralke, ki bo popestrila tvoj dan)

»Kaj imaš pa ti na obrazu? A je to posušena zobna pasta?«

»F**k, to ni zobna pasta, to je sperma!« (zabavna izpoved bralke, ki bo popestrila tvoj dan) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2022

Ups, nezgoda pri delu. Preveri, kaj se je zgodilo naši bralki po tem, ko je pred predavanjem seksala s fantom!

»Upam, da nisem edina, ki imam tako mnenje, ampak jutranji seks je tisočkrat boljši od večernega! Bolj si svež, več imaš energije, pa še dan si že na vse zgodaj polepšaš. No, pa tudi če se nihče drug ne strinja, važno je, da je podobnega mnenja moj fant.

Če se le da, si zjutraj vzameva čas za seks. Vsaj za oralno zadovoljevanje, če že za drugo ni časa. In točno to se je zgodilo tisti dan. Oba sva preslišala budilko, zato se nama je že pošteno mudilo, meni na faks, njemu v službo. A trenutek je bil pravi, jaz sem bila za, on je bil za, zato sem mu slekla hlače in šla na kolena.

Ne vem, kaj točno se je zgodilo, ampak tako močno mu ni prišlo še nikoli. Letelo je povsod!

Ko sva zaključila, sem se hitro očistila, oblekla in odšla na faks. Zadnjo minuto pred začetkom sem pritekla v predavalnico in se usedla h kolegicama, ki sta mi šparali sedež.

»Hej, sori za zamudo, ful sem imela dela zjutraj,« sem se izgovorila.

»Kaj imaš pa ti na obrazu? A je to posušena zobna pasta?« je vprašala ena od njiju.

»Zobno pasto?« sem se vprašala sama pri sebi. Le kako bi imela na sebi zobno pasto, če se mi v vsej gužvi niti zob ni uspelo umiti. Gnusno, vem. Ampak potem se je v glavi takoj vse poklopilo. A preden sem si lahko nekaj izmislila ali pa odhitela na stranišče mi je kolegica prišepnila:

»Fak, to ni zobna pasta…to je sperma!« je rekla, se začela hihitati in mi hitro ponujati osvežilne robčke.

V trenutku sem postala rdeča kot rak, zgrabila sem robček in se hitro očistila. Še dobro, da imam prave prijateljice, ki me niso obsojale ampak hitro priskočile na pomoč. In se seveda pri tem noro zabavale na moj račun.«

Preberi še: "Skušala sem ostati hladna, a kaj, ko je bil mojster 'dirty talk-a'" (VROČA izpoved bralke)

Priporočamo tudi: "Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta)