"Da imam polsestro, sem odkrila, ko sva s fantom počela TO" (resnična zgodba, ki se bere kot film)

Ojoj, niti v sanjah si ne predstavljamo, da se nam zgodi kaj takšnega! 😳

"Da imam polsestro, sem odkrila, ko sva s fantom počela TO" (resnična zgodba, ki se bere kot film) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2022

Želim si, da nikoli ne bi opravila DNK testa porekla. Želim si, da bi lahko to vzela nazaj.

Moj fant se zadnje čase veliko ukvarja z zgodovino svoje družine in rodoslovjem. Ima ogromno družino in pravi, da uživa v tem, ko s še nekaterimi drugimi družinskimi člani odkriva svoje družinsko drevo.

Zadeva je tudi mene pritegnila, zato sem želela preveriti svoje poreklo – še posebej, ker moja družina ni ravno velika. Imam le starša in dva še živeča stara starša. Nobenih bioloških tet, stricev ali sestričen oziroma bratrancev.

Želim si, da bi lahko to odločitev vzela nazaj. Odkrila sem namreč, da imam v Kanadi starejšo polsestro.

Moj oče je imel kratko razmerje z njeno mamo, a ga je končal, ko mu je povedala, da je noseča. Rekel ji je, naj se otroka znebi in ji grozil, da bo lagal in jo deportiral nazaj na Češko. Mislim, da ni bila deportirana, ampak zdaj z mojo polsestro živi v Kanadi. Ko mi je to povedala, nisem verjela, saj sem bila prepričana, da svojega očeta poznam. Nato pa mi je pokazala dokaze in moj oče mi je naposled priznal ter me prosil, da ne povem mami.

Moja pol sestra z nami ne želi imeti ničesar. Sovražim občutek, da svoji mami lažem. Prav tako več na očeta ne morem enako gledati, čeprav sem pred vsem tem menila, da je najboljši.

Ne brskajte po preteklosti, da ne bi na dan privlekli kakšne stare skrivnosti. To je moj nasvet.