"Mojemu partnerju se ne sanja, da živim DVOJNO življenje" (priznanja RESNIČNIH ljudi)

"Spim s šefom, saj si brez dodatnega denarja s fantom ne bi mogla privoščiti niti hrane. Fantu se niti ne sanja, da to počnem."

"Mojemu partnerju se ne sanja, da živim DVOJNO življenje" (priznanja RESNIČNIH ljudi) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 8. 2022

Mnogi imamo kakšno skrivnost iz preteklosti, četudi čisto nedolžno, za katero preprosto ne želimo, da bi bila odkrita.

No, nekatere ta 'preteklost' spremlja še danes ...

1. "Živim dvojno življenje. V enem mestu imam moža in otroke, v drugem pa fanta, s katerim imam tudi otroka. Ljubim oba in ne bi prenesla, če bi izgubila kateregakoli izmed njiju, ampak ne vem, kako dolgo še bom tako zdržala."

2. "Pred možem sem skrivala, da sem vzela posojilo in ves denar zakockala v kazinu. Ko sem se danes zjutraj zbudila, je bil račun od posojila na tleh najine spalnice."

3. "Sem tik pred porodom in še vedno ne vem, ali je oče mojega otroka moj mož ali moj ljubimec. Možu se niti sanjalo ni o mojem dvojnem življenju."

4. "Pred možem imam toliko umazanih skrivnosti, vključno z odvisnostjo. Vem, da ga bom izgubila, če mu to priznam, ampak potrebujem pomoč. Skozi to se ne morem prebiti sama!"

Moški svojo punco pustil zaradi SLAVNE osebe, a razlog NI bil ljubezen (kako bizarno!)

5. "Pred ženo skrivam, da sem še vedno biseksualec, saj sem ji rekel, da nisem. Še vedno se občasno dobim za en seks na hitr'co z moškim, s katerim sem imel razmerje v preteklosti."

6. "Stara sem 25 in skrivaj kadim travo. Počutim se kot v srednji šoli, s to razliko, da tega ne skrivam pred starši, ampak pred možem."

7. "Spim s šefom, saj si brez dodatnega denarja s fantom ne bi mogla privoščiti niti hrane. Fantu se niti ne sanja, da to počnem."

8. "Zadnji dve leti varam svojega fanta vsaj enkrat tedensko, njemu pa se niti ne sanja."

9. "V razmerju sem s slavno osebo. Nihče ne ve, prav nihče. Všeč mi je, da sem njegova skrivna ljubimka. In tudi njemu je. Ni boljšega, kot je skrivanje pred njegovo ženo in mojim možem."

10. "Živim dvojno življenje: podnevi sem pridna punca, ponoči pa online porednica."

Vir: Whisper

Priznanje Slovenca: "Z ženo razmišljava, da bi v razmerje povabila še eno žensko, in TO je razlog"