Cosmo bralke razkrivajo TOP trike za vroooče večere v dvoje 🔥 (če morda iščeš idejo)

Zbrali smo vse najboljše trike, ki bodo poskrbeli, da bodo vajini jesenski večeri vroči kot še nikoli doslej!

Cosmo bralke razkrivajo TOP trike za vroooče večere v dvoje 🔥 (če morda iščeš idejo) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2020

1. "Najraje se igrava gospodarico in zvestega služabnika. Jaz se uležem na posteljo, on pa nad mano v roki drži dolgo, mehko, puhasto pero. Njegove oči so skrite za prevezo. On je moj služabnik, jaz pa njegova domina. Na uho mu s seksi glasom šepetam ukaze, kako naj me vzburi. On se s peresom pomika preko mojega vratu, prsi, trebuha ... peresu pa sledijo njegovi poljubi. Povleče me k sebi v naročje in mi tiho reče: 'seksaj z menoj', medtem ko se s peresom pomika po mojih bedrih. Izginjam v ekstazi."

–Una

2. "Lizanje sladoleda s partnerjevega trebuha in njegov okus pomešan s sladkim okusom čokolade. A pazljivo – noč je dolga, sladoled pa ima ogromno okusov: vanilija, čokolada, pistacija, češnja, zapeljiva jagoda ... in to tako traja ceeeelo noč. Med najinim igranjem drhtim od mrazu. On liže sladoled z mojega telesa, jaz z njegovega ... medtem ko se najini telesi drgnejo v vrtincu strasti."

–Nada

3. "Seksi tango je zelo vroča igrica. Dovoljeno je zgolj, da gledava drug drugemu v oči, medtem ko sva popolnoma gola v osvetljeni sobi. Midva, argentinska glasba, nežni dotiki po hrbtu, rokah in nogah, poljubi po licih ... in nato se igra začne. Tisti, ki prvi popusti in pogleda navzdol, postane ljubezenski suženj zmagovalcu in mora narediti vse, kar se mu ukaže. In to brez govorjenja. Sobotni večeri so zmeraj v znamenju vročice golega tanga. :)"

–Jelena

Preberi še:

4. "Zakrijta si oči in se popolnoma prepustita drug drugemu. Vključita lahko tudi masažna olja ali pa kar smetano in hrano. Ker ne bosta mogla videti nič, bodo v ospredje prišla druga čutila, kar vama bo omogočilo popolnoma novo seksualno doživetje."

–Laura

5. "Eden izmed vaju si na telo položi bombone, drugi pa jih mora s prevezo čez oči najti, in to zgolj s pomočjo ust. Užitek zagotovljen. Za oba. ;)"

–Ana

6. "Vrževa kocko in tisti, ki dobi manjšo številko, se usede na stol, na katerega se ga tudi priveže. Že sam začetek je zelo vznemirljiv, ker je eden izmed vaju zavezan in ne more nič. :) Če je na stolu ženska, ima pravico, da pove svoje želje in moški jih mora izpolniti. V kolikor pa je na stolu moški, nima pravice do želja in ženska lahko počne tisto, kar sama želi ... z namenom, da ga totalno obnori in pripelje do vrhunca."

–Lucija

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: "Med ginekološkim pregledom sem po nesreči doživela orgazem" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: 8 idej za predigro, ki vaju bo popeljala do nepozabnega užitka (posebej št. 5!)