Bralki je Luka Dončić preprečil, da bi s fantom preživela vročo noč! (resnična zgodba Mariborčanke)

Ojoj, noooooo! 🤬

Bralki je Luka Dončić preprečil, da bi s fantom preživela vročo noč! (resnična zgodba Mariborčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2022

Naš najboljši košarkar se lahko pohvali s številnimi dosežki, a naša bralka je mnenja, da je kljub vsemu svojemu uspehu, še vedno storil veliko napako!

"Spomnim se dneva, ko sva si s fantom obljubila, da nikoli ne bova postala tisti par, ki prej ali slej pozabi na intimnost. Smejala sva se ljudem, ki so rekli, da sva še mlada in da bova kmalu ugotovila, da seks ni vse. Saj res ni vse, je pa zelo veliko. In zelo dobro, če smo že pri tem.

Dolgo časa nama je uspevalo, da sva za intimno plat najinega razmerja zares dobro skrbela. In potem se je zgodil Luka Dončič in NBA končnica. Nikoli si nisem mislila, da bo Luka Dončič kriv za pomanjkanje seksa v mojem življenju!

Fant je namreč velik oboževalec ameriške košarke, kar je v zadnjem času pomenilo, da je ob nečloveških urah vstajal in gledal tekme, še posebej tiste, na katerih je igral Dončič. To je pomenilo, da je v spat odšel že ob devetih ter se nato zbujal ob treh ali štirih zjutraj. Posledično pa je to pomenilo, da zvečer nisva imela časa za intimnost.

Ko sem nekega večera predlagala, da namesto Dončiča raje posveti čas meni, se je samo nasmehnil in dejal, da sem dramatična ter da bo tekem tako ali tako kmalu konec. Ja, dal mi je košarico, zato da se je lahko družil z Dončičem.

Priznati moram, da sem bila kar vesela, ko je pred kratkim Dallas izpadel iz tekmovanja, saj je to pomenilo, da sem končno dobila svojega fanta nazaj. In kako sem ga sprejela nazaj v resnični svet? Nekega večera sem ga v postelji pričakala v Dončičevem dresu, spodaj pa nisem imela ničesar. "Pridi, pokazala ti bom, zakaj sem boljša od Dončiča," sem mu zapeljivo dejala in ga za majico povlekla k sebi na posteljo ter ga strastno poljubila." 

Preberi še: Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj)

Priporočamo tudi: "Med zmenkom sem spala z njegovim cimrom in tega NE obžalujem, saj mi je naredil TOLE"