Bralka pravi: "S fantom sva začela, ko sem bila stara 16 let, on pa 21. Ali to pomeni, da je perverznež?"

Kaj bi ji svetovala ti? 🤔

Bralka pravi: "S fantom sva začela, ko sem bila stara 16 let, on pa 21. Ali to pomeni, da je perverznež?" (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2021

Si se kdaj spraševala o pomenu razlike v letih med teboj in tvojim dragim? Zaskrbljena bralka je naredila prav to in ugotovila 👇 ...

"S fantom sva se spoznala na Tinderju, ko sem bila stara 16 let, on pa 21. Mislila sem, da mi bo seks za eno noč dal občutek samozavesti in kontrole nad lastnim telesom, saj sem prebolevala travmatično izkušnjo, ki me je pustila otopelo.

Vem, da Tinder ni najboljše mesto za spoznavanje novih ljudi in je absolutno neprimeren za 16-letnice, a kljub vsemu sva s fantom nekako uspela navezati globoko čustveno vez in sva sedaj skupaj že dobra 3 leta.

Glede svoje starosti sem do njega in vseh njegovih bližnjih bila vedno zelo odkrita, po pogovoru z znanko pa sem začela premišljevat, ali sva sploh normalen par?

Je normalno, da je iskal seks pri 16-letni punci, ki je bila od njega mlajša 5 let?

Zdi se mi, da je pravi perverznež, saj so mu očitno všeč mlajša dekleta, na najin čas skupaj pa sedaj gledam popolnoma drugače. Ne zdi se mi zdravo, da si 21-letni študent želi telo 16-letne študentke prvega letnika srednje šole.

Do zdaj sem se tolažila s tem, da sva midva izjema, da mu pri meni ni bila važna starost, ampak jaz kot človek, a temu niti sama več ne verjamem. Kaj naj storim? Pretiravam ali so moji pomisleki upravičeni?"

Imaš zanjo kak pameten nasvet? Zaupaj nam ga v komentar! 🤗

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Bila sva popoln par z eno samo napako - on je GEJ!!!" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: "Najboljši orgazem v življenju sem doživela, ko se je mojega ščegetavčka lotil s TEM ..." (vroča izpoved)