Bralec poroča: "Tako je v resnici videti, ko si najameš prostitutko" (+koliko stane)

"Gospodična brez imena je poznala gibe, za katere sam še nisem slišal, znašla pa sva se v pozicijah, za katere nisem vedel, da jih znam narediti." 

Bralec poroča: "Tako je v resnici videti, ko si najameš prostitutko" (+koliko stane) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2022

Cosmo bralec nam je zaupal, kako se je odvila noč s prostitutko v zloglasni amsterdamski četrti in KOLIKO denarja je odštel za vročo noč. Pozor, številka je vrtoglava! 

"Ko smo se s kolegi pred časom odločili za obisk Amsterdama, sem vedel, da bomo tam počeli veliko več, kot le obiskali muzeje in ostale znamenitosti. Če sem iskren, do teh sploh prišli nismo, saj smo že prvo noč dopusta odkrili znamenito rdečo četrt, v kateri zabave ni manjkalo. 

Prizori, ki sem jih videl v zloglasni četrti, so me spominjali na prizore iz filmov. Drzno oblečeni moški in dekleta so te praktično na vsakem koraku vabili, da se jim pridružiš. In seveda smo s prijatelji sprejeli pakt, da bomo to tudi storili. 

"Ali si sploh bil v Amsterdamu, če nisi najel prostitutke," se je pošalil eden od kolegov, preden je z nekim dekletom odšel v bližnji hotel, kjer sta se po njegovih besedah zabavala dolgo v noč. 

Ko so vsi kolegi najeli svoja dekleta, sem na vrsto prišel tudi sam. Po krajšem ogledu ponudbe, sem se odločil za temnolaso gospodično, ki se mi je dlje časa nasmihala in me vabila k sebi. Za njene usluge sem odštel kar 350 evrov in po doživetem lahko potrdim, da je bilo vredno vse do zadnjega centa. 

Skupaj sva namreč preživela celo noč, v kateri sva večkrat seksala. Med seksom, ko sem čakal, da se moje telo znova napolni z energijo, mi je skrivnostna gospodična nudila masaže, pogovor ter druge prijazne geste. Počutil sem se, kot da koristim vse petvezdnične aktivnosti, ki mi jih je ponudil amsterdamski bordel. 

In ja, prostitutke oziroma prijateljice noči zares vedo, kako se stvarem streže. Očitno gre za kombinacijo profesije in izkušenj, saj takega seksa v svojem življenju še nisem doživel.

Gospodična brez imena je namreč poznala gibe, za katere sam še nisem slišal, znašla pa sva se v pozicijah, za katere nisem vedel, da jih znam narediti. 

350 evrov, kar je sicer kar vrtoglava številka za seks, se je tako poplačalo vse do zadnjega centa. Je pa res, da sem se nato še dneve spraševal, kako in če sploh, so te aktivnosti legalne?" 

Preberi še: "Pri strastnem ljubljenju v kopalnici naju je ujela LASTNICA kampa" (izpoved Dolenjke)

Priporočamo tudi: "Vzel je viagro, jaz sem ga začela oralno zadovoljevati, nato pa se je zgodilo TO" (izpoved Kranjčanke)