Astro: TAKO se poljubljajo različna znamenja (obvezno preveri pred prvim zmenkom)

Nekateri imajo rade dooolge poljube, drugi strastne, tretji pa najbolj uživajo v sladkih poljubčkih. 🙊

Astro: TAKO se poljubljajo različna znamenja (obvezno preveri pred prvim zmenkom) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2021

O strastnih poljubov do ljubečih poljubčkov ... Preveri, kako se poljubljajo različna astro znamenja:

OVEN

Glede na to, da velja za najbolj strastno in ognjeno znamenje, lahko od ovna pričakuješ ekstra divje in energično poljubljanje. Zmožen se je poljubljati in mečkati vso noč ter to početi tako dobro, da se ga ne boš mogla naveličati.

BIK

Bik je znan po svojih čutnih hrepenenjih, zaradi česar imajo radi pri poljubljanju občutek, da se s svojo ljubeznijo povezujejo na globji in duševni ravni. Da ga poljubi s partnerjem resnično združujejo, boš skozi njegovo izkazovanje nežnosti občutila tudi sama.

DVOJČKA

Ko poljubljaš osebo, rojeno v znamenju dvojčkov, lahko pričakuješ trenutke, ki si jih boš zapomnila za vedno. Njen najmočnejši adut so namreč ustnice. Dvojčki imajo odličen (sladek) besedni zaklad, zaradi česar so trenutki med posameznimi poljubi še toliko lepši.

Ženske, rojene v TEH znamenjih, so totalno za SVOBODNA razmerja (+ ne marajo tradicionalnosti)

RAK

Rak obožuje dolge poljube, ki mu dajejo občutek, kot da živi v pravljici. Njegov poljub je dih jemajoč, romantičen, dolg in ljubeč. Lahko traja tudi do več minut, običajno pa mu sledi dolgo crkljanje.

LEV

Lev v življenju zmeraj rad priredi predstavo, in to velja tudi za poljubljanje. Ki bo v prvi vrsti zadovoljevalo njegove potrebe, seveda. Zato mu dovoli, da ti podari najbolj strasten in teatralen poljub daleč naokoli! Obljubimo, da te bo na koncu prijelo, da bi mu kar sama od sebe zaploskala.

DEVICA

Poljub od osebe, rojene v znamenju device, bo naravnost idealen – nežen, pozoren in vitalen. Le poskrbi za svoj svež dah, saj kot prava perfekcionist želi, da je takšen tudi poljub.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni

TEHTNICA

Dokler svoji tehnici vračaš toliko poljubov, kot ti jih daje sama, se bo ob tebi počutila ljubljeno in srečno. Prav tako je med poljubljanjem rada igriva in nasmejana, saj na tak način krepi svoje razmerje z ljubljeno osebo.

ŠKORPIJON

Škorpijon je intenziven in čustven ljubimec, takšno pa je tudi njegovo poljubljanje. V svoje čutne poljube vloži ves svoj čas in energijo, saj želi poskrbeti, da je njegov partner popolnoma zadovoljen. Konec koncev škorpijon želi biti edina oseba na svetu, ki si jo želiš.

STRELEC

Pričakuj nepričakovano. Najbolj pustolovsko znamenje izmed vseh te bo poljubilo na naključnih mestih, poskrbelo pa bo tudi za pestro paleto različnih poljubov, tako da nikoli ne boš vedela, kaj te čaka. S strelcem je poljubljanje zabavno, vznemirljivo in naravnost čudovito. Uživaj!

Astro: Osebe, rojene v TEM znamenju, so daleč najbolj PREPIRLJIVE

KOZOROG

Vsi vemo, da imajo kozorogi močno delovno etiko, kar se odraža tudi v njihovih poljubih. Pravzaprav bodo v poljub z ljubljeno osebo vložili vso svojo energijo, da bo ta kar se da popoln. Pripravi se na globoke in čutne poljube, ki se jih ne boš mogla naveličati.

VODNAR

Vodnar ni nujno znan po svoji ljubeči naravi, kar pa ne pomeni, da ne bo takšen, ko bo s teboj na samem. Vendar pa bo več časa posvetil gledanju in poslušanju tvoje reakcije med poljubljanjem kot bo slednje dejansko počel. Kakorkoli, izjemno so jim ljubi takšni in drugačni poljubčki, zato se pripravi na poplavo le-teh.

RIBI

Ribe veljajo za nežne ljubimce in takšni so tudi njihovi poljubi. Še posebej radi sesljajo in grizljajo ustnice svoje ljubljene osebe, medtem ko jih sramežljivo gledajo v oči. V kolikor se povrhu vsega znajdeta še v romantičnem ambientu, potem bo za njih vajin poljub definicija popolnosti.

Po predlogi Lise Stardust

Ljudje, rojeni v TEM znamenju, se veliko bolje ujamejo z ŽIVALMI kot z ljudmi (si med njimi?)