Slovenci delijo, KJE so spočeli svoje otroke, in takšnih odgovorov reees NISMO pričakovali

Ahahaha! Kje sta pa vidva 'naredila' svoje? 😜🙈

Slovenci delijo, KJE so spočeli svoje otroke, in takšnih odgovorov reees NISMO pričakovali (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2023

Neka ženska je na priljubljenem slovenskem forumu vprašala ostale uporabnike: "Kje ste naredili svoje otroke?", nato pa priznala: "Naš je nastal kar v zakonski postelji. Ste bili vi kaj bolj izvirni?"

Marsikaterega odgovora reees nismo pričakovali, s teboj pa delimo nekaj najbolj zanimivih:

1. "Enega v zakonski postelji, enega pod tušem (tak 'nesrečen' mesec, da sva v celem ciklusu samo enkrat in zato vem natančno, kdaj), enega v šotoru, kampiranje na Korziki. Tudi karakterji so čisto ustrezni: prvi je tako 'by the book' dete, drugi je en tak razposajenček, malo izven okvirov, tretja je pa malo fina damica, malo pa pravi mali savage."

2. "Prva na vikendu moževih staršev, drugi v zakonski postelji. Pa sta oba popolnoma izven okvirjev :))))"

3. "Na ginekološkem stolu :)"

4. "V hotelski sobi. Aja, še to: v Italiji, mulček je pa Nemec po duši :)))"

5. "Prvega v avtu (ker še nisva imela stanovanja), drugega pa doma v zakonski postelji. Prvi je konfuzen, kot je bilo takrat najino življenje, drugi pa umirjen, kot tudi midva, ko sva ga delala :)."

TOČNO ob tej URI se ženskam naaajbolj seksa (čisto nasprotje od moških, ki radi seksajo ob TEJ)

6. "Prvega v Mehiki, drugega na kavču doma."

7. "Prvo, pri mojih 17 letih, sva naredila na jadranju po Dalmaciji na Visu, na jadrnici moževih staršev (takrat je bil še fant). Bila je nenačtovana, ampak glede na količino seksa in golote se je morala zgodit …

Drugo sva naredila v Amsterdamu, ko naju je po obisku rdeče četrti in lokalnega striptiz kluba razganjalo od potrebe … Točno vem, ker v tistem tednu sva seksala samo takrat ..."

Tretjega na jadranju nekje na jugu Španije. Kje točno, ne vem, ker je bila akcija vsak večer ..."

8. "Prvi najin je nastal na zelo 'nekovencionalen' način :). Je posledica divje noči v troje s partnerjem in prijateljico. Druga je uvožena iz Grčije. Tretji pa je najverjetneje nastal na domači postelji ali pa v hotelu na Golteh."

9. "V postelji, sva bila tako zmatrana in bolana, da nisva šla na 50-letnico od tete, sva pa udarla po moje najbolj utrujenega quickija v življenju. Ker se nobenemu ni dalo popolnoma nič, tudi paziti ne, sva rekla, f*ck it, če se prime, se prime. Logično se je prijelo, tamala je neuničljiva oziroma dober primer dneva, ko je nastala …"

10. "Hči na Sedmerih pri Ledvički, sin v Martinščici na plaži."

Pogoltneš ali izpljuneš? 6 dejstev o SPERMI, zaradi katerih boš naslednjič dvakrat premislila

11. "Hčerko sva naredila na motorističnem izletu v Italijanskih Dolomitih v enem ovinku pod prelazom Tre chimme.

Mojega palijo usnjene oprijete motoristične obleke na ženskih ritkah. Ni se mi mogel upreti, zato sva zapeljala na stransko pot in se 'požgala' ob motorju ... No, izdelek je prišel čez 9 mesecev."

12. "Prva je nastala julija leta 2019 na dopustu na Maldivih. Druga je nastala avgusta 2021 na 2-dnevnem izletu v Zagrebu. Tretja/ji pa je nastala kakšne 4 mesece nazaj in se nam bo pridružil/a konec junija ali v začetku julija, nastal/a pa je kar v domači postelji."

13. "Prvo nezakonsko hčerko sem naredil na službenem potovanju v mestu Jaroslavl v Rusiji na WCju fitnesa z inštruktorico fitnes vadbe. Mislim, da je bilo okrog 14. 05. 2016. Drugo hčerko sem s sedanjo ženo (takrat še punco) naredil na Kamčatki septembra 2018, ko sva se tudi spoznala. Ona je delala kot lokalna vodička. Tretjega sina sva z ženo naredila za prvomajske počitnice 2021 na Visu."

14. "V kinu. Sva šla gledat film, pa ni bilo gužve. Sva sedela bolj odzadi, pa se je usedla name …"

15. "Prvi najin nenačrtovan je nastal junija 2015 na družinskih počitnicah na balkonu apartmaja na Mljetu. Ker sva bila z mojimi starši 10 dni na morju, nisva mogla kaj preveč … Potem pa sva enkrat izkoristila njuno nekajurno odsotnost in se konkretno 'požgala' … Vidi se mu, da je bil delan v Dalmaciji, saj je len kot 'fuks'. Drugo smo leta 2019 pripeljali iz dopusta v Minsku (Belorusija). V sosednji sobi hotelskega kompleksa se je v popoldanskem času na ves glas žgal mlajši rusko govoreči par, kateremu sva hotela pokazati, kako to delamo Slovenci … No po končani najini glasni akciji sva ugotovila, da so bili v sosednji sobi pravzaprav trije … Dve mladi plavolasi punci in njun srečni izbranec … Tretja pa je nastala v domači postelji."

Si se kdaj vprašala, kaj se v resnici zgodi, če ŽENSKA vzame viagro? TO!