9 znakov, da si tvoj bivši zasluži DRUGO priložnost (ampak res!)

Zapomni si, nihče ni popoln in če lahko obkljukaš večino spodnjih točk, mu le daj priložnost. 🥰

9 znakov, da si tvoj bivši zasluži DRUGO priložnost (ampak res!) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2020

V večini primerov obstaja dober razlog, zakaj se med dvema ni obneslo. Vendar pa obstajajo tudi izjeme – to so tisti prav posebni trenutki, ko si tvoj bivši zasluži drugo priložnost.

9 znakov, ki kažejo na to:

1. Potrudil se je narediti spremembo.

V kolikor je znotraj razmerja delal na tem, da bi popravil pretekle težave ali pa se je zavestno odločil, da bo do sebe in drugih ljudi boljši človek, boš to takoj videla.

Če se ti zdi, da se je spremenil, obstaja verjetnost, da bo tokrat tudi vajino razmerje drugačno, uspešnejše.

2. Pripravljena si pozabiti na preteklost in živeti naprej.

Oklepanje starih čustev in gojenje zamer te ne bosta pripeljala nikamor. V kolikor še vedno ne moreš preboleti določenih stvari, s katerimi te je prizadel, ne boš nikoli mogla pozabiti na preteklost in živeti naprej.

No, če pa lahko iskreno rečeš, da si mu resnično pripravljena oprostiti, potem imata dobre možnosti za svetlo skupno prihodnost.

"TO je razlog, zakaj sem mu dala DRUGO priložnost" (Iskrene izpovedi prevaranih partnerjev)

3. Dovoli ti, da se sama odločiš, kaj želiš.

Ne kliče te ves čas in te prosi, da ga vzameš nazaj. Namesto tega ti raje pove, kaj mu leži na duši, nato pa ti dovoli, da se sama odločiš, brez pritiskov. To pomeni, da mu je resnično mar za tvojo srečo in ima vso potrpežljivost tega sveta.

4. Verjameš njegovim opravičilom.

Težko je požreti ponos in spremeniti mnenje glede določenih stvari. A vendar, ko čutiš, da mu je iskreno žal in lahko njegovo opravičilo tudi sprejmeš, si pripravljena na naslednji korak – tako kot tudi on.

5. Nikoli ni storil nečesa, česar mu ne bi morala oprostiti.

So stvari, ki jih zlahka spregledaš, obstajajo pa tudi veliko večje, ki jih je težko ali pa nemogoče oprostiti – kot na primer nezvestoba. A vendar, če mu lahko oprostiš tisto, kar ti je storil ali pa spoznaš, da to vendarle ni bilo tako grozno, mu le daj drugo priložnost.

Partner, ki te je VARAL, si nikoli ne bi smel zaslužiti druge priložnosti (TO je razlog)

6. Z njim si srečnejša.

Ko si z njim, ti je lepo, počutiš se domače in nimaš nobenih zadržkov. Pripravljena si mu ponovno pokazati in dati sebe ter mu zaupati. Zdi se ti, da je vse točno tako, kot mora biti. Lahko bi rekli celo, da si skoraj boljša oseba, ker je on nazaj v tvojem življenju.

7. Tvoj um in tvoje srce se strinjata.

Običajno tvoje srce pravi "ja", ker se spominjaš ljubezni, ki sta si jo delila. Tvoj um pa pravi "ne", ker ti ne želi, da ponovno izkusiš bolečino. Preprosto in logično. No, ko sta oba v harmoniji, v sebi veš, da je to resnično dobra, prava odločitev.

8. Končno se je pripravljen ustaliti.

Včasih preprosto srečamo pravo osebo ob napačnem času in po tem, ko slednja začuti, da je izkusila že vse čare samskega življenja, se je pripravljena ustaliti. Zdaj si želi enake predanosti, kot si jo sama vedno želela in je pripravljena na naslednji korak – kot tudi ti.

5 pogostih razlogov, zakaj smo raje v zvezi z napačno osebo, kot samski

9. Resnično verjameš, da vama bo tokrat uspelo.

Zaradi strahu in prepričanj si v srcu zmeraj čutila nek dvom. Ampak zdaj je situacija drugačna, ker se je on spremenil, kar lahko vidiš tudi sama. Končno verjameš, da je pripravljen, ti pa si trdno prepričana, da to ni le začasno. In v srcu veš, da je to zadnja priložnost, ki mu jo boš dala.

Nihče ni popoln. Tvoj bivši ima pomanjkljivosti, kot jih imamo vsi. Videla si ga v najslabši možni obliki, kot je tudi on videl tebe. Ampak dejstvo, da se je potrudil narediti spremembo in je pripravljen ponovno dati priložnost vajini ljubezni, je dober znak.

Naslednjič, ko boš v dvomih, ali dati bivšemu drugo priložnost ali ne, preprosto preveri ta seznam, ki ti bo nedvomno pomagal pri odločitvi.

Po predlogi Brittany Christopoulos

Preberi še: Naša bralka zaskrbljeno: "Na pomoč! Po orgazmu jočem" (+ ODGOVOR strokovnjakov)

Priporočamo tudi: "Moj fant med seksom razmišlja o svoji prijateljici - kako naj to preprečim?" (izpoved Slovenke)