6 seks položajev, ki jih morata preizkusiti do konca letošnje zime

Mistično temačni zimski dnevi so lahko magično čarobni, zato jih je najbolje zapraviti za tista bližnja srečanja seksi vrste, ko sta tesno eden ob drugem, če ne kar eden v drugem.

6 seks položajev, ki jih morata preizkusiti do konca letošnje zime (foto: Shutterstock, severija, Joshua Pestka/Studio D, Timothy Hunt, getty images) Shutterstock, severija, Joshua Pestka/Studio D, Timothy Hunt, getty images
24. 2. 2017

1. Mehurčki

kad

Potopita se v banjo in pustita, da vaju oblije voda. Ta bo njegova najboljša pomočnica, saj te napravi lahko kot peresce. Tako otročje lahko, da lahko vajin seks traja kar do naslednjega božiča!

2. Seksi pirueta

sede

Obdelaj ga z usti, nato pa se usedi nanj. Ko boš videla, da je že zelo blizu konca, se obrni okrog, da bo v svoje dlani lahko prijel tvojo ritko. Pazi le, kako se boš zavrtela, da ga ne poškoduješ.

3. Centralno ogrevanje

Stoje

S trebuhom se nasloni na steno, izboči ritko in rahlo razširi noge. Najprej mu ukaži, naj gre na kolena in z jezikom pripravi teren, nato pa naj vstopi vate. Položaj je seksi, ker se nate naslanja s hrbtom, njegove roke pa lahko dražijo tvoje joškice. Ne, tebe pa res ne bo zeblo!

4. Eskimski seks

seks

Če imaš kamin, se uležita na preprogo v žličko, on za tabo, ti pred njim, šlo bo pa tudi brez kamina. V skodelico nasuj nekaj ledenih kock, nato pa z njimi čisto počasi drsi po njegovem telesu, da se mu bo koža naježila, nato se zamenjata, potem pa po sledeh ledu drsita še z jezikom.

5. Severni tečaj

seks

Zunaj je tak mraz, da je tudi stanovanje težko ogreti. No ja, malo drame ne škodi ... Vsekakor se pretvarjaj, da je tako. Prosi ga, naj te v postelji počaka gol, nato pa se spravi nanj v položaj 69, svoj puhasti plašček pa samo odpni. Občutek bo natanko takšen, kot da sta se znašla v igluju!

6. Goska

goska

Spravita se v gosji položaj, ki omogoča – njami, njami – globoko penetracijo. Ulezi se na hrbet, podloži ledveni del z blazino, da boš z mednožjem čim višje, on naj te z rokami zagrabi za hrbet in še malo dvigne k sebi.

Po predlogi A.B., Gabrielle Hurwitz, Helin Jung in Michelle Ruiz priredila Alja Maček
Fotografije: Shutterstock, severija, Joshua Pestka/Studio D, Timothy Hunt, getty images

Preberi še: 

Priporočamo tudi:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri