Prava porednica v postelji: Kako obdelaš 2 naenkrat? TAKO!

Poznaš kakšno, ki bi se v postelji branila vzdevka ‘ti moj mali hudiček’? Ne? Preveri, kaj v postelji počnejo prave porednice, ki moške vedno znova spravljajo ob pamet.

Prava porednica v postelji: Kako obdelaš 2 naenkrat? TAKO! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2021

Si predstavljaš svet, v katerem bi živele same pridne punce? Huh, bil bi ena sama velika puščava. Dolgčas za umret. Kamorkoli bi človek pogledal, vse lepo predvidljivo, brez domišljije in tako zelo politično korektno, da bi slehernega moškega prijelo, da bi se že končno preselil na Mars.

A k sreči so se na planetu naselile tudi porednice, zaradi katerih se svet pravzaprav vrti. Ob njih postane še ob ponedeljkovih jutrih bolj zabavno, dražljivo, nenavadno, in kar je najpomembnejše – navdihujoče za uživanje. Z veliko začetnico.

Točno: porednica zna vsaj dve stvari opravljati genialno: nesramno dobro uživati in to nesramno dobro pokazati.

In kaj pravi na to čudo moški svet? Obožujejo jih. Ležijo jim pod nogami. Česa bolj privlačnega, kot žensko, ki živi čisto svoj seksualni svet, krši ustoličena pravila in postavlja svoje meje, si ne bi mogli želeti. In, kaj je sploh še novega?

Kaj je prava porednica?

Recimo, da sta na svetu dve vrsti žensk: ene so dobre v postelji, te znajo tipčka seksualno zadovoljiti; druge pa so porednice, ki ga vedno znova spravljajo ob pamet. In, v kateri kategoriji si ti?

1.

Dobra v postelji:

Razkazuje svoje gole telo na dnevni svetlobi.

Porednica:

Zaveda se moči svojega telesa. Pred njim se včasih spontano sleče, po stanovanju se sprehaja samo v visokih petkah in jih ne sezuje tudi med seksom.

2.

Dobra v postelji:

Je za stvar, ko njen tipček predlaga kakšen nov položaj.

Porednica:

Ne čaka, da on predlaga nov položaj. S tem je na tekočem. Spodbuja ga k novim erotičnim avanturam kot (na primer fotografiranje v postelji).

3.

Dobra v postelji:

Ima poredne misli, ko pride čas za ‘prepovedane gibe’.

Porednica:

Skozi ves dan se zabava s pokvarjenimi mislimi, nihče ne uide njenim fantazijam ? kot npr., kolikšen je prodajalec tam spodaj, kaj bi bilo, če bi natakarja prijela za roko in ga obdelala v sobi za osebje?

4.

Dobra v postelji:

Se dotika svojih intimnih delov.

Porednica:

Zadovoljuje se pred njim in med samim seksom, povabi ga, da jo gleda, kako se tej stvari streže …

5.

Dobra v postelji:

Zna ‘operirati’ z njegovo moškostjo.

Porednica:

Zna z njegovo moškostjo, jajčki in njegovo točko G. Svoje ročne in oralne spretnosti uporablja povsod; v avtu, dvigalu ali v gozdu.

6.

Dobra v postelji:

Je kadarkoli in kjerkoli za na seks.

Porednica:

Zahteva seks, kadarkoli in kjerkoli. Lahko jo piči iznenada, in kar hoče, tudi dobi.

7. 

Dobra v postelji:

Z svojimi vzdihi in signali da vedeti, kako ji je všeč.

Porednica:

Ko mu govori, kaj ji je všeč, ne izpusti nobene podrobnosti, tako da od njega naslednjič dobi točno tisto, kar hoče.

Gotovo te razganja od želje, da še bolje spoznaš svojo notranjo porednico, ki vsake toliko rada pokuka na plano - daj ji duška, naj se pokaže v vsej svoji neustavljivi predrznosti.

Seks

Nekaj idej iz zakladnice najbolj poredne punce na Cosmu:

1. Nocoj bodi šefica ti

Vse vemo, da moški radi bezljajo naokoli, zato jih je treba znati obvladovati. Mu pokazati, kar mu gre. Ga včasih tudi kaznovati, a ne preveč. Govorim o posteljnih zakonitostih, ki jih ima porednica v malem prstu. Moči, ki jo ima nad njim, se namreč prekleto zaveda, in zato ne izpušča priložnosti, ko ga ima lahko v oblasti. Kdaj si ga nazadnje zvezala in od njega zahtevala, da začne uporabljati svoj jezik še za kaj drugega kot govor? Predrzno, ja. Ampak zato tudi učinkovito.

Če nimaš lisic, bodo prav prišle tudi dokolenke ali modrček, s katerim mu zvežeš roke nad glavo. Tako bo revež prepuščen na milost in nemilost. Mu boš, potem ko tvoje ustnice drsijo po prsnem košu in se ustavijo na popku, ponudila oralnega … ali se boš dvignila k njegovim ustom in ga na novo naučila francoskega poljuba? Se ga boš potem, ko ga boš že v drugo dražila okoli notranje strani stegen in po točki M z jezikom, končno usmilila in mu ga hlastno – vsaj obliznila? Še vedno ne? Pričakovanje, kdaj bo končno prišel do svojega, izkoristi v svoj prid – medtem ko nemočno leži pod tabo, se usedi nanj … no ja, ne dobesedno. Nežno se mu nastavi na njegova usta in mu ukaži, naj te prepriča, kako si te želi.

2. Ustvari si novo identiteto

Ker hočeš, da so vajine seksualne seanse zmeraj nekaj svežega, pride zdaj na vrsto tvoja (delna) pustna oprava: domina, hudičevka, princeska, medicinska sestra, trebušna plesalka, seksi nuna mogoče? Pri delni opravi imamo v mislih to, da se ti ni treba našemiti kot za karneval, ampak zgolj opremiti z dodatki, ki popestrijo kakšen delček krpice, ki ponazarja tvojo novo identiteto v postelji. Če od biča, ki si ga imela za pusta, ni ostalo nič, ker si si z njim dala preveč duška na zabavi, še zmeraj lahko vzdušje pričaraš s korzetom in usnjenimi pasovi z neti. Enega si lahko prihraniš (bodi prizanesljiva) za to, da ga boš na njem uporabila namesto povodca. Preveč zate? Preveč zanj?

3. Ne pozabi na rdečo šminko!

Način, kako pokažeš svojo skrito plat seksualnosti, je tudi ta, da se pretvarjaš, da si nekdo drug. Kaj obvlada tvoj alter ego? Če je tvoja skrita fantazija biti punčka, ki si jo vzame neznanec – hej, obleci si najbolj srčkano perilo, kratko plise krilce, dokolenke in si naredi dva čopka. Vse, kar moraš storiti, je, da rečeš, da je zate prvič. Ti ničesar ne veš … si takooo nedolžna. (Bog ti pomagaj zdaj.)

4. Govori kot pokvarjenka

Vzdihi in izdihi (oh, ooooh) so mačji kašelj. Težje je sicer lepo vzgojeni punci v postelji uporabljati besede, za katere bi ji pobožna mama primazala eno okoli ušes, če bi jo le slišala izgovoriti. Dober ‘dirty talk’ dialog je eden tistih poprčkov, ki (če je spontan in odmerjen v ravno pravih količinah) lahko naredi več kot vsi vizualni in drugi stimulansi skupaj. Blagodejnosti za ušesa so v fazi vzburjenosti vse prej kot utečene besedice nežnosti, ki jih rada šepetaš, medtem ko mu s prsti kuštraš lase. Pozabi na “Tako si seksi.” Za poredno punco boš morala biti bolj konkretna, na primer: “Hočem (del telesa) do konca v mojo (pridevnik) (del telesa).”

5. Glejta se, medtem ko seksata

Naša telesa med vzburjenjem govorijo čisto posebno seksi govorico. Imajo moč, da iz sebe izvabijo divjo privlačnost. Saj veš, gibanje, napete mišice, valovanje … afrodiziak za vse, ki imajo oči radi odprte (in v temi ne seksajo niti, kadar zmanjka elektrike). A pozabi zdaj na ogledala, tukaj gremo porednice še korak naprej. Porednice so tudi male navihane producentke. Neee, ne apeliram na to, da vključiš videokamero in dejansko snemaš vajino porno pustolovščino, znajdi se in imej kamero zgolj priključeno na TV za neposredni prenos slike.

Položaji, kjer lahko oba spremljata dogajanje na zaslonu so seveda odvisni od tega, kje izvajata ‘prepovedane’ gibe in kje imata TV, a stvar je še preprostejša, če ima nekdo od vaju prenosni računalnik z vgrajeno kamero. Skrajno uporabna stvar, saj ga lahko namestita tudi na blazine v postelji ali na nočno omarico. Že samo dejstvo, da na zaslonu spremljaš vajino ‘popotovanje v nebesa’, je stimulativno! V primeru tehnološke šibkosti (nimata nič od predlaganega), je potem res že skrajni čas vsaj za tisto veliiiko ogledalo. Dogovorjene?

6. Obdeluj dva naenkrat

Si šokirana? Ne, ne mislim na dva moška, le na dva moška spolna organa. Spet hlastaš za zrakom? Nikar, saj ne gre za dva prava organa, zgolj za enega iz mesa in krvi (veliko krvi) in enega umetnega: si zdaj že predstavljaš sliko? Torej, porednica je včasih pohotna tako zelo, da so v njeni glavi le tri besede: eden ni nobeden. Njena rezerva je na dosegu roke in takrat, ko si jo zaželi, si jo tudi vzame.

In ker vemo, da je falična reč iz umetnega materiala zelo priročna, pomeni, da z njo lahko operira kar tvoj tipček, saj je njegov korenjak že nekje, kjer si želi ostati še nekaj blaženega časa. V tvojih ustih namreč. In medtem ko si ti v felacijskem zagonu na svojih štirih, naj se on z eno prosto roko, v kateri ima pomožen organ, loti tvoje muce mace. Tvoja medenica bo s tem dobila nadnaravne sposobnosti, tvoja vznesenost nad oralcem pa bo premo sorazmerna dogajanju med nogami. In tako bo volk sit in koza cela, kajne, ti mali hudiček?

7. Nepozabne erotične avanture

Kakor smo izvlekle od tehle tipčkov, globokega grla pač ne pozabijo. Nikoli.

  • “Prvo noč z novo punco, potem ko sva res doooolgo seksala med stotimi položaji, se po treh urah zasluženega spanca zbudim, ko je ona prisesana na mojega utrujenega junaka. Saj ne rečem, da se ni hitro zbudil, prav tako pa moj ego, saj ga punci očitno še ni bilo dovolj.” Borut, 26
  • “Moja draga je nekega dne prišla pome v službo, ko so že vsi odhajali domov. Ko je še zadnji sodelavec odšel, je zaklenila vrata in pokleknila pred mano. Rekla je, naj dokončam delo in se ne oziram nanjo. Me je kar presenetila, ker drugače ni bila nikoli tako drzna.” Miha, 29
  • “Najboljša stvar, ki se mi je zgodila v postelji, je bila z eno, ki je pokazala, da ona vodi vso stvar. Vse je imela pod kontrolo! Ni bila posebno groba, samo dajala je napotke, kje se naj jo lotim in natančno kako. Seveda sem ji bil z veseljem na uslugo … oh, pa še kako.” Andrej, 22
  • “Potem, ko sva se stuširala, sva eden drugega brisala pred ogledalom, nakar se je usedla na školjko in začela lulati pred mano, vmes pa je posegla po mojem junaku. Rekla je, da jo vzburja, če je malo packa. Če sem iskren: tudi mene je, ponižno priznam.” Dejan, 24

8. Poredni pripomočki

Čas je, da uporabiš predmete po predalih za malce drugačen namen ... npr. kot poredne pripomočke

Krtača

Prikladna za hrbtno masažo, kar naj se pripravi, da mu bo zakrožila kri!

Valjar

Ne, ne boš ga tepla. Z njim ga ‘povaljaj’ po ritnih mišicah in stegnih.

Čopič

Je žgečkljiv? Draži ga po vratu, prsih, ramenih in tam ... oh ja, tam, tam.

Vir: Luna Grey, avtorica The Kinky Girl’s Guide To Dating; Barbara Keesling, doktorica psihologije

Marta Lamovšek

Preberite še: Obstaja 5 seksualnih stopenj, skozi katere stopa vsak par in Žadasti jajček po vsakem spolnem odnosu v vagino? Savina Atai opozarja!

Priporočamo tudi: Kako poudariti svojo ženstvenost?