4 TOP nasveti, kako v času pandemije najti NOVEGA partnerja (in ne govorimo o spletnih zmenkih!)

Si tudi ti samska in si ne predstavljaš, kako bi v teh časih našla potencialnega partnerja? V nadaljevanju članka ti ponujamo nekaj nasvetov, ki so jih uporabniki foruma v vroči debati namenili obupani ločenki, ki si želi novega razmerja.

4 TOP nasveti, kako v času pandemije najti NOVEGA partnerja (in ne govorimo o spletnih zmenkih!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2021

39-letni ločenki je eno leto samskega življenja dovolj in je pripravljena na novo razmerje. Ker je v trenutni situaciji veliko dejavnosti, pri katerih lahko spoznaš sorodno dušo začasno onemogočenih, je za nasvet prosila uporabnike foruma. Morda kateri od najpogostejših nasvetov tudi tebi pomaga najti novo ljubezen.

1. Izogibaj se razmerij v službi

Čeprav je to trenutno kraj, kjer preživiš največ časa (če seveda ne delaš od doma), razmerje s sodelavcem morda ni najboljša izbira. Če se romanca slabo konča, skupno delo v prihodnosti ne bo prijetno za nobenega od vaju, vseeno pa bosta morala sodelovati in slabe odnose potisniti v pozabo.

2. Partnerja poišči preko spleta

Aplikacije za iskanje partnerja imajo svoje prednosti in slabosti. Seveda je najbolj očitna prednost ta, da nam je trenutno to najbolj dostopno, saj so fizični stiki omejeni. Če si v živo sicer bolj zadržana in nisi tako samozavestna, je to odlična priložnost, da prebiješ led. Uporabniki teh portalov pa opozarjajo, da je veliko odvisno od sreče - na super osebo lahko naletiš že zelo kmalu, lahko pa kljub nešteto pogovorom ne najdeš tistega pravega. Vztrajaj in bodi potrpežljiva.

“Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je” (izpoved Slovenke)

3. Odpravi se ven iz hiše

Zakaj ne bi partnerja poiskala kar v svojem domačem kraju? Večkrat se odpravi na daljši sprehod v park ali v center mesta, kjer si lahko privoščiš kavo za na pot in posediš na kakšni klopici. Ker se bližajo toplejši meseci, bo zunaj vedno več ljudi, ki se v zadnjih časih radi pogovorijo tudi z neznanci. Vsem namreč že zelo primanjkuje socialnih stikov. To je tvoja priložnost.

4. Ne hiti

S takšno zagnanostjo sicer ne boš dolgo samska, verjetno pa tudi zveza ne bo zelo dolgotrajna. Če boš na vsak način želela najti novega partnerja, s svojo energijo ne boš privlačila nič pozitivnega. Za začetek se nauči živeti sama s sabo in ne bodi odvisna od nikogar. Ta čas lahko porabiš za več druženja s prijateljicami in družino ter počneš stvari, ki so te vedno veselile, pa si za njih nisi vzela časa. Ne glej na to kot na še en opravek na svoji to-do listi, ampak počakaj na pravi trenutek.

Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali)

Fotografije: Profimedia