4 HUDE napake spogledovanja (nasveti našega novinarja)

Naš novinar Darjo je z nami delil 4 spoglednjive nasvete, ki ti lahko pridejo še kako prav. Poglej, česa ne počni!

4 HUDE napake spogledovanja (nasveti našega novinarja) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2018

1. “Ne spomniš se, kako mi je ime, a ne?”

Morda mu to rečeš, ker ga želiš ujeti nepripravljenega, ali pa hočeš biti igriva, a rezultat zanj je sramota, ti pa izpadeš nesamozavestna. Raje mu pomagaj in reči: “Hej! Srečala sva se na X zabavi. Jaz sem Nina.” S tem mu pokažeš, da si nezahtevna in ne jemlješ vsega preveč resno.

2. “Saj veš, nič posebnega.”

Takšni nejasni odgovori na vprašanje Kaj je novega? mu niso v pomoč pri ustvarjanju pravega pogovora. Od zdaj naprej sprejmi njegova vprašanja kot vabila k podajanju pozitivnih podrobnosti o aktualnih dogodkih v tvojem življenju: “Pravzaprav sem ravno med načrtovanjem potovanja v Južno Ameriko. Komaj čakam!”

3. “OMG sem prepotena in videti ogabno.”

Prejmeš lep kompliment in ga potem popolnoma izničiš, obenem pa še sebe potlačiš čisto na dno. Ne samo da s tem zavrneš njegov poskus spogledovanja, ampak obenem tudi razkriješ svojo negotovost. Naslednjič raje reci: “Oh, hvala, to mi je polepšalo dan – sploh po napornem treningu joge.”

4. “Tako, med nama – ona ima neke težave z bivšim.”

Morda le želiš klepetati, a razkrivanje skrivnosti drugih ljudi ga bo potisnilo v dvom o tvoji lojalnosti. O drugih ljudeh raje govori pozitivne stvari.

Darjo Hrib

Preberi še: Čudovita intimna vprašanja, ki jih (vsaj enkrat) zastavi svojemu partnerju

Priporočamo tudi: Pozabi Tinder, zdaj je tu Dindr! Aplikacija, ki sorodno dušo išče na podlagi ...