"18-letna hčerka se seli k svojemu novemu frajerju, ki je od nje starejši ..." (zapis zaskrbljene mame)

"Zdi se nama popolnoma neokusno, da ima tako star moški tako mlado punco. Ne gre skupaj, no. Kot starša sva nemočna."

"18-letna hčerka se seli k svojemu novemu frajerju, ki je od nje starejši ..." (zapis zaskrbljene mame) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2023

"Naj ji preprečiva največjo neumnost v življenju?

Hčerka, ki je ravno dopolnila 18 let, se seli k svojemu novemu frajerju, ki je star 47 let. Starejši je od mene in njenega očeta. Punca zaključuje srednješolsko izobraževanje. On je ločenec. Tako vsaj sem bila seznanjena. Videla sem ga na daleč, spoznala ga še nisem.

Šolo bo zaključila, to vem, skrbi ma pa, da se bo zaposlila in šolanja ne bo nadaljevala. Čisto je zatrapana.

Zdi se nama popolnoma neokusno, da ima tako star moški tako mlado punco. Ne gre skupaj, no. Kot starša sva nemočna. Poskusila sva vse možno, da bi jo odvrnila od največje neumnosti v življenju.

Poskušam jo razumeti. Vem, kako je, če si noro zaljubljen. Od njega pa se mi zdi skrajno neokusno, kar počne. Hčerka še ni zrela, doma si še postelje ne postelje.

Razmišljava, naj jo pustiva, da se opeče, da se nauči iz lastne izkušnje. A po drugi strani jo ta njena neumnost lahko drago stane. Za vse v življenju bo imela še čas, ne vem, kam se ji tako mudi," je zapisala slovenska mama.

Iskrena izpoved moškega: "Že drugič sem poročen, a ljubezen še vedno čutim le do ..."

"Upam, da tole ni zgodbica. Ker, realno, 18-letnica in 47-letnik? Drugega, kot bolano, se ne more reči, sicer pravno gledano ta človek ni pedofil, je pa mentalni bolnik.

Zdej, kako lahko 18 letnica na to pristane? Ljubezen definitivno ni, ker še ne ve, kaj to je. Zatrapanost, ne vem, očitno pa je nek daddy issue in to rešuje s tem predatorjem. Vsekakor pa pomeni, da nekaj hudo ne štima, da hoče iti v to smer. Je svobodna ipd., ampak, realno, kateri oče ne bi takega vrgel dol z mostu?" je zapisal eden izmed uporabnikov.

"Izmišljena tema gor ali dol, take stvari se dogajajo … Me pa čudi, da ste tako obremenjeni z leti. Saj ne rečem, je precej nenavadno, razen, če gre očitno za denar. Ampak, da je to največja napaka v njenem življenju, pa ne morete trditi, no. Kako pa veste, da bi ji bilo bolje z enim 20+ letnikom, ki bi jo po možnosti varal ali pa tepel?

Moja bivša sošolka se je na podoben način spravila živet k tipu, ona je bila 18, on 36 ali 37, nekaj takega. Skupaj sta bila 10 let, potem je on zbolel (rak) in v nekaj mesecih je bilo vsega konec. Ostalo ji je vse njegovo premoženje, ki ga ni bilo ravno malo, ker drugih sorodnikov ni imel (edinec, starša oba pokojna, brez otrok …). Zdaj je ona 35, že kar nekaj časa srečno poročena, ima majhnega otroka, ok službo … Nič ji ne manjka.

Če bi takrat dobila enega študenta svojih let, kdo ve, kako bi ji bilo danes. Lahko lepše, lahko slabše …" pa ji je odgovorila druga.

Kaj pa o takšni starostni razliki meniš ti? 🙄

Na to temo preberi še: Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najina spolnost" in “Moj fant je dovolj star, da bi bil lahko moj oče. Je to normalno?" (iskrena izpoved)

Ljubljanska študentka s prijateljicami obiskala bar, tam pa je srečala bivšega, ki je sredi dne ...