Si OBLIŽ vedno nalepiš OKOLI prsta (in ti začne popuščati)? TAKO ga pravilno namestiš

S tem trikom se bo obliž vedno tesno prilegal tvojemu prstu in se ti ne bo nikoooli več odlepil. 😍 Preveri video v članku!

Si OBLIŽ vedno nalepiš OKOLI prsta (in ti začne popuščati)? TAKO ga pravilno namestiš (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
20. 2. 2023

Večina ljudi ve, da so ureznine s papirjem in druge poškodbe prstov lahko neverjetno boleče in ena stvar, ki lahko pomaga zaščititi odprto rano, je obliž.

Če uporabljaš klasičen obliž, potem veš, da se pogosto lahko zgodijo nevšečnosti, kot je na primer, da preprosto zdrsne ali da ga ne znaš pravilno namestiti, zato se velikokrat odlepi.

Na srečo se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje trik, kako se obliž popolnoma in tesno prilega prstu in izkazalo se je, da marsikdo že vse življenje to počne narobe, piše Mirror.

Ženska na TikToku, ki objavlja pod uporabniškim imenom @thewellnessspot, je demonstrirala ta trik. Kmalu je postal viralen in zdaj si ga je ogledalo več kot 9,6 milijona ljudi.

V videu je namreč pokazala, kako s škarjami reže po sredini vsake strani obliža, vse do belega kosa. Obliž ima tako štiri lepljive kose namesto dveh.

Ženska nato prekriža vsak trak tako, da se tesno prilega njenemu prstu, ne da bi se grudice zalepile tja, kjer se ne bi smele.

Poglej še video:

@thewellnessspot You can thank me later #bandaidhack #lifehack #healthtok ♬ original sound - kardashianshulu

Preberi še: Znanstveniki ustvarili MOŠKO kontracepcijsko tabletko, celo UČINKOVITEJŠO od ženske

Priporočamo tudi: Recept za BOŽANSKO kremno čokoladno torto z malinami (BREZ PEKE)