ZATO ti dišeča sveča nikoli ne zgori do konca (narobe delaš 1 stvar)

Sori, ampak kriva si ti. 

ZATO ti dišeča sveča nikoli ne zgori do konca (narobe delaš 1 stvar) (foto: Unsplash.com/Lola Is Somebody) Unsplash.com/Lola Is Somebody
18. 2. 2021

Si tudi ti v zadnjem času začela z uvajanjem novih rutin? Če si vprašanju globoko prikimala, potem se verjetno strinjaš, da k novim rutinam spada tudi nova zaloga dišečih sveč, kajne?

Izvoli TRIK, ki bo zagotovo pripomogel k temu, da bo tvoja zadnja zaloga dišečih sveč zdržala vsaj malce dlje (*zahvališ se nam lahko kasneje*). 

TO je trik, ki ga moraš poznati:

Če se tudi tebi velikokrat zgodi, da je središče svečke okoli stenja veliko bolj poglobljeno (beri kot: stopljeno) kot vosek ob robovih kozarca, delaš napako, za katero obstaja preprosta rešitev.

TRIK: Tako boš sama doma vzgojila BIO ingver 😍  (in nikoli več ga ne boš kupila v trgovini!)

Dišečo svečko vedno pusti toliko časa prižgano, da se površina svečke popolnoma stopi. Tako bo svečka vsakič, ko jo boš prižgala, začela goreti na isti ravni in bo tudi izgorela popolnoma do konca. Vosek ima namreč precej dober spomni. ;)

Hudo, kajne?

Sicer pa je pred časom na Instagramu uporaben trik delila tudi Špela Grošelj, ki veleva …

… Špelin trik pravi, da preden prvič prižgeš dišečo svečo, odstrižeš vrh stenja. S tem naj bi se stenj malce razprl in sveči pomagal do lepšega gorenja.

Vir: Deklica.si

Ilustracija: Kaja Berlot, Deklica.si

Fotografije: Unsplash.com/Lola Is Somebody