6 ful SEKSI olimpijcev, ki jih boš spremljala na letošnjih igrah 💦 (tega zavihka NE boš želela zapreti)

Čakaj, čakaj ... Praviš torej, da olimpijske igre niso namenjene le spremljanju seksi športnikov? Izvoli izbor najbolj vročih tekmovalcev (in če smo tvojega favorita izpustili, nam prosim sporoči, ker tega res ne želimo zamuditi).

6 ful SEKSI olimpijcev, ki jih boš spremljala na letošnjih igrah 💦 (tega zavihka NE boš želela zapreti) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2021

1. Ryan Lochte, plavanje (ZDA)

Ryana najverjetneje že poznaš, in to ne iz olimpijskega bazena, ampak z naslovnic priljubljenih revij in resničnostnega šova Kaj bi storil Ryan Lochte?. Katera se ne bi branila še ene sezone, v kateri Ryan 90 % časa paradira naokoli v kopalkah?

2. Epke Zonderland, gimnastika (Nizozemska)

Svetlolasi telovadec na drogu je stari znanec olimpijskega zmagovalnega odra, mi pa mu na tokratnem lepotnem izboru podeljujemo naziv najbolj simpatičnega letečega moškega leta.

3. Grigor Dimitrov, tenis (Bolgarija)

Naši pripravnici se lahko zahvališ za tole seksi odkritje, saj je njegovo fotografijo že prvi teden v pisarni obesila na častno mesto. Od tedaj so se naši seznami najbolj seksi tipčkov drastično spremenili.

"Fant, v katerega sem zaljubljen, je pri meni doma našel svoje GOLE fotke in zgodilo se je TO" (izpoved bralca)

4. Alex Ranghieri, odbojka na mivki (Italija)

Kot da odbojka na mivki že ni dovolj seksi, Italija v boj za olimpijske medalje pošilja okrepitve, ob kateri človek težko ostane hladen. In krivi so njegovi 'radiatorčki'.

5. Tom Daley, skoki v vodo (Velika Britanija)

Skoki v vodo še nikoli niso bili tako zanimivi kot takrat, ko na vrsto pride Tom. Če se ti zdi totalno nepošteno, da ga pred skokom lahko občuduješ le kratek čas, si ga podrobneje poglej na njegovem YouTube kanalu.

6. Marcelo Chierighini, plavanje (Brazilija)

Komaj že čakamo, da ga vidimo v bazenu! Na Amazonu namreč že naročamo okvirje za vse seksi prizore v kopalkah, ki si jih bomo na olimpijskih igrah za vedno vtisnile v spomin.

'Fanta je najbolj VZBURILO, ko sem naredila TO' (SEKS ideja za vse, ki živite v bloku)

Besedilo: Kaja Berlot,

Fotografije: Profimedia

Tole te bo navdušilo

Uf, če te je tole čisto pogrelo (ampak nimaš nič proti, če bi se stopinje še kar vzpenjale), si med priljubljene TV-programe to poletje nastavi SportKlub, kjer lahko brez omejitev občuduješ vse najbolj vroče športnike tega trenutka.