Mama treh otrok: "Enega imam raje od ostalih dveh in zaradi tega nimam slabe vesti!"

Kaj pa si o tem misliš ti? 🤔

Mama treh otrok: "Enega imam raje od ostalih dveh in zaradi tega nimam slabe vesti!" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2023

Mati samohranilka iz Londona pravi, 'da preživljanje časa z njenim najljubšim otrokom olajša druženja s preostalima dvema'.

Njen najljubši otrok je njen najmlajši sin, ki ga je dojila dlje kot druga dva otroka.

Malček je star 7 let in njegova mama misli, da je bolj poseben od drugih. Prepričana je celo, da bo za vedno ostala najpomembnejša ženska v njegovem življenju.

"Nisem pričakovala, da bom imela favorita. Z vsemi se obnašam enako in jih imam vse rada. Drugi se šalijo, da je moj najljubši in zagotovo je. Mislim, da ga imam še bolj rada, to moram priznati," je rekla ta mama, ki se je naučila ostati anonimna, da bi se izognila obsodbam ljudi, ki jih pozna.

"Resnično me razume in če mi je hudo, pristopi k meni in me vpraša zakaj, nato me objame. Ne prosim ga za to, on samo pride, in to je res ganljivo," je povedala.

"Žalostna sem, ko ga ni doma, ker je pri očetu in on to ve, zato mi vedno pošlje SMS 'Živjo mama, si v redu?'"

"Preprosto sva duhovno povezana. Verjamem, da lahko ljudi delimo na tiste, ki dajejo in tiste, ki energijo jemljejo."

"On samo daje, druga dva pa jemljeta, tako da je v mojem primeru lažje imeti tri otroke kot dva," je nadaljevala.

"Daje energijo in ljubezen, tako da imam potem dovolj za druga dva. Lepo se obnaša in me posluša, ko se pogovarjam z njim, ker vidi, kakšen učinek imajo stvari name. Drugi tega ne vidijo in se ne obnašajo tako dobro," je dodala.

Priznava, da se je včasih počutila krivo, ker ima favorita.

Najmlajšega otroka je celo poskušala malo bolj ignorirati, da bi se bolj posvetila ostalima dvema, a kmalu je bilo vse po starem.

"Ne maram skrivati ​​svojih čustev. Zdaj se ne počutim več krivo, ker se zavedam, da imam z vsemi nekaj posebnega. Družbeni mediji so zlobni do mamic, ki imajo najljubšega otroka, a tako pač je. Meni je to logično," je povedala in omenila, da se je leta 2016 razšla z njihovim očetom.

"Otroci bodo odrasli in imeli svoje družine. Vem pa, da bom vedno prejemala njegova sporočila in klice. Povsem prepričana sem, da mi bo vedno zelo blizu."

"Pravi, da se bo poročil, vendar me bo ljubil bolj kot svojo ženo. Rekla sem mu, da mora biti ona na prvem mestu in da je to popolnoma drugačna vrsta ljubezni," je še povedala za konec.

Po predlogi portala The Sun

Preberi še: "Moža sem med pogovorom s sodelavko po telefonu slišala reči TO" (zapis zgrožene Slovenke)

Priporočamo tudi: Če se danes zvečer odpravljaš na 'VROČ zmenek', potem nikar NE JEJ te hrane