"Moža sem med pogovorom s sodelavko po telefonu slišala reči TO" (zapis zgrožene Slovenke)

"Ne vem, kaj naj, resno, totalno me to dela nervozno, negotovo, on pa seveda za živo glavo ne bo priznal. Kaj naj??"

"Moža sem med pogovorom s sodelavko po telefonu slišala reči TO" (zapis zgrožene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2023

"Pogovarjal se je z žensko, s katero delata skupaj občasno. Jaz sem slišala, da ji je rekel po telefonu na koncu pogovora, da potem itak pride k njej. On ni vedel, da sem slišala, pač slučajno sem ujela, tudi nisem bila tako pozorna, ker je službeno. Ok, nič takega, sploh če sodelujeta ... Komot bi šel.

AMPAK, na moje vprašanje, če in kdaj gre do nje, je rekel, da ne gre in da tega ni rekel. Da je najbrž rekel komu drugemu, kar pa ni res, ker je bila točno tista ura, ko sem slišala in prej in potem ni imel klicev. On striktno zanika [in pravi, op. a.] da imam jaz prisluhe, si izmišljujem, da je verjetno rekel komu drugemu itd.

Ni res, sem preverila klice, ima kar nekaj kratkih klicev z njo zadnje mesece, pa spet, on pravi delo ... Ne vem, kaj naj, resno, totalno me to dela nervozno, negotovo, on pa seveda za živo glavo ne bo priznal. Kaj naj?? Sem rekla, naj jo pokliče in mi dokaže, pa noče, da si ne bo delal sramote itd. Kaj naj naredim?

Trdi, da niti ne ve, kje ima pisarno, kar mu ne verjamem. Da sta samo telefonsko komunicirala in preko računalnika pošiljala dokumente. Enostavno ne vem, kaj naj si mislim, slišala sem, kar sem slišala," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Bizarna zgodba: "Moja žena s kamero vohuni za svojim bivšim možem, in to je razlog, zakaj"

"Ja ja, seveda ne bo priznal, sem imela nekaj podobnega, da jaz nisem slišala prav, da on pa že ni tega rekel oziroma da je rekel sodelavcu, ki ga tisti [dan, op. a.] sploh ni klical itd. Priznal ne bo, niti pod razno, seveda pa ti in on vesta, zakaj. Lahko se sekiraš in gruntaš, on pa bo rekel, da si nekaj pomešala itd." ji je odgovorila ena uporabnica.

Naša bralka pa o moževi simpatiji do sodelavke razmišlja tako:

"Moj mož je zagledan v svojo sodelavko. Vem, da je njej všeč njegova kolonjska in modre srajce, ki jih obleče za pomembne sestanke. Njemu to laska, a sam nikoli ne pripomni, kaj je njemu všeč na njej.

Ona je temnolaska (kot jaz), privlačna (kot jaz) in živahna (niti malo kot jaz). Vse te informacije vem, ker mi jih je povedal sam in zato, ker je le ena v vrsti njegovih simpatij.

Ljudem je čudno, ko nekdo v zvezi ali zakonu še vedno pogleda za drugim človekom, kot da gre za pravo varanje. A midva sva o tem odkrita in nama to podžiga zakon.

Sama verjamem, da lahko gledanje za drugimi ljudmi, zelo pomaga pri ohranjanju odbrega zakona. Menim, da ga to ohranja zdravega in bolj zabavnega na dolgi rok.

Z mano se strinjajo tudi strokovnjaki. Občudovanje videza in naravnih danosti ljudi, s katerimi nisi v zvezi, lahko v tvojem partnerskem odnosu precej pripomore v treh stališčih.

"Spolni odnos na PRVEM zmenku - ja ali ne?" TO pravijo Slovenci (brutalno iskreno o se*su na prvem zmenku)

1. Lahko je opomnik, da že imaš dobro osebo in zvezo v svojem življenju

Velikokrat se radi osredotočamo na negativne stvari, ki jih ima naš partner in na pozitivne stvari, ki jih vidimo pri tujcih. Strokovnjaki priporočajo, da naše razmišljanje obrnemo. Misliti moremo o vseh pozitivnih lastnostih, ki jih ima naš partner in v tujcih iskati tisto, česar nimajo. 

2. Lahko je opomnik, da poskrbi za tisto, kar imaš, ZDAJ!

Trava je pri sosedu vedno bolj zelena in fantazije, kako nas bo kateri drugi partner bolj izpopolnil, so žal le fantazije. Tuja oseba, ki jo tako občuduješ na skrivaj, je na koncu dneva še vedno samo to. Človek z napakami. Zato se raje osredotoči na to, kar imaš zdaj.

3. Lahko je možnost za osebnostno rast

Sem zaskrbljena, ker je mojemu možu všeč sodelavka? Ne. Dejstvo, da je njej všeč njegova kolonjska, me spomni samo na to, da jo tudi jaz obožujem. Srajce, ki na njem tako dobro izgledajo, sem mu kupila jaz, torej tudi sama vem, da v njih dobro izgleda. A mogoče mu tega nisem dala vedeti, medtem ko je ona to storila.

To je torej najina edina razlika. Njemu je ustrezala pozornost, ki je od mene že nekaj časa ni dobil. Njegove seodelavke zaradi tega ne bom napadala ali uprizarjala dramatičnih scen.

Negovati moraš to, kar imaš in ne kriviti drugih ljudi za razpad tvoje zveze. Za odnos se je treba truditi. V življenju bomo vedno srečali nekoga, ki nam bo privlačen in všeč, takšna je človeška narava. Dokler so najina dejanja in misli ločene, ni nič narobe. Res pa je, ko se ta meja prestopi, ni več poti nazaj. Tega mu tudi jaz ne bi oprostila in on meni ne."

"Shujšala sem zahvaljujoč se*su dvakrat dnevno" (izpoved kontroverzne bivše manekenke Carle Bellucci)