Kaj tvoja telesna govorica na FaceTimu razkriva o tebi?

Svetnice, klanjamo se vam vsem, ki za popoln kader ignorirate mravljinčenje v roki. 

Kaj tvoja telesna govorica na FaceTimu razkriva o tebi? (foto: Danielle Occhiogrosso Daly Danielle Occhiogrosso Daly) Danielle Occhiogrosso Daly Danielle Occhiogrosso Daly
27. 1. 2020

1. Tvoj obraz ni nikoli v celoti viden

Tvoja usta so sicer skrita, težave s predanostjo in zaupanjem pa vsem jasno na očeh. Si malce sramežljive in neodločne sorte. Tvoj odgovor na vprašanje: "Si pripravljena, da naročiva?" se vedno glasi: "Seveda, ampak naroči najprej ti, prosim."

2. Ravno si v fazi ličenja

Namesto da bi tvoje prijateljice izgubljale čas z gledanjem lepotnih videov na YouTubu, jih k temu pasivno prisiliš ti. Vedno te pokličejo, ko si ravno nanašaš tekočo podlago, in ti očitajo, da nisi osredotočena na pogovor. Reci jim, da z lahkoto delaš več stvari hkrati in naj si beležijo tvoje trike ličenja in druge modre nasvete.

3. Stanje: nedosegljiva ali neprijavljena

Kdo si? Aja, čisto malce socialno nerodna, sicer pa modra prijateljica, ki se najraje prehranjuje tako, da si dostavo naroči kar na dom. Nate se obračajo vsi, ki potrebujejo medvedji objem in odgovore na resna življenjska vprašanja.

4. Nikoli v slabi luči

Tvoja pričeska je popolna, tvoje življenje še popolnejše in tvoja raven simpatičnosti prekaša še prikupnega zlatega prinašalca. Blešči nam, ko te gledamo, gospodična 'miss popolnosti'.

5. Z iztegom roke sežeš do zvezd

Si tip osebe, ki obožuje stvari take, kot so, oz. take, kot so bile na začetku. Si človek navade in telefon držiš v rokah na enako, vse odkar si ga prvič prijela v roke. Tudi v življenju se držiš ustaljenih poti, tudi če to pomeni, da na istem križišču naletiš na zastoj vsak dan znova.

6. Navdušuješ s svojimi čudaškimi grimasami

Ker se ne jemlješ preresno, ti ni nikoli nerodno pokazati svojega podbradka in ga narediti še večjega. Navdušena si nad 'YOLO' tetovažo Zaca Efrona in seveda se ti zdijo kratke kolesarske hlače (eden zadnjih modnih trendov) povsem legitimno poslovno oblačilo.

Po Predlogi Hannah Chambers Prevedla In Priredila Nina Vidrih, Fotografiji: Danielle Occhiogrosso Daly, Getty Images

Strokovnjakinja Karen Donaldson, avtorica knjige Speak Like You Breath, je za Cosmopolitan dešifrirala telesno govorico.

Preberi še: 5 razlogov, zaradi katerih lahko razpadejo tudi najboljša razmerja

Priporočamo tudi: "Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet)