Če se ti ta trenutek dogaja TA stvar, pomeni, da nekdo o tebi SANJA

Bodi pozorna. 🤭

Če se ti ta trenutek dogaja TA stvar, pomeni, da nekdo o tebi SANJA (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2022

Ker smo prek kolektivno nezavednega vsi povezani drug z drugim, obstajajo znamenja, ki nam jih o tovrstnih povezavah pošilja vesolje.

V nadaljevanju povzemamo 21 znakov, da nekdo sanja o tebi sanja.

1. Pojavljati se začnejo v tvojih sanjah.

Prva misel, ki se ti je ob tem porodila, bi lahko bila nekoliko cinična: ’Ne ga s*at? Res čudno, ja.’ Pa vendar velja, da v kolikor sanjaš nekoga iz resničnega življenja, za to vedno obstaja nek razlog.

Naključij ni in zato takšnih sanj ne gre zanemariti kot ’butaste sanje’. Nasprotno. Gre za pomenljivo znamenje, da med vama obstaja posebna povezanost.

Razlog, da sanjaš prav to osebo in ne koga drugega, seveda lahko tiči v dejstvu, da o njih veliko razmišljaš, tvoje nezavedno pa razvozlava, zakaj se z njimi tako veliko ukvarjaš in kakšna so resnična čustva v ozadju.

Morda gre za nekoga, ki ti predstavlja svetel zgled, morda si želiš romantične navezanosti ali pa gre za čisto nekaj tretjega. Tvoj um ti skuša sporočiti, da se v povezavi z dotično osebo skriva nekaj, kar potrebuješ ali si želiš.

In nadvse pogosto se dogaja, da: ko ti sanjaš drugega, on sanja tebe!

2. Naenkrat dobiš od njih klic ali sporočilo prek družbenih omrežij.

Ne glede na to, da se že dolgo poznata, ti ne pade na pamet, da bi ga/jo kar tako, brez razloga, poklicala. Pa vendar se vsake toliko zalotiš, da razmišljaš na način: ’Res me zanima, kaj ta trenutek počne in kako je’.

Vesolje je tvojo energijo projiciralo v njihov nezavedni um (neredko se te nato izrazijo v sanjah) in pri njih vzbudilo podobne občutke. In seveda so postali radovedni. Ti ne bi bila?

3. Nenavadno pogosto slišiš omeniti njihovo ime.

Gre za pomenljivo znamenje, da ta oseba sanja o tebi.

Ko naenkrat in brez pomenljivega razloga začneš vsepovsod videvati njihovo ime, gre za zanesljivi znak vesolja, da ta človek veliko razmišlja o tebi (in te kdaj tudi sanja).

Vesolje očitno meni, da si imata v tem življenju še gotovo kaj dati.

4. Naenkrat imaš napade kihanja.

Predstavljaj si: hodiš po ulici in nato naenkrat začneš kihati, ne da bi za to imela kakšen razlog (v obliki cvetnih alergenov iz okolja).

Gre za gotov znak, da se nekomu pojavljaš v sanjah. Te so se lahko zgodile že pred dnevi ali pa celo tedni. Na nivoju nezavednega čas namreč ne teče zgolj linearno.

In zakaj ravno kihanje? Tik preden kihneš, se fizična energija razširi, te vrste energija pa te na fizičnem nivoju (celo v DNK) spreminja. Telo nato skuša ponovno vzpostaviti ravnovesje prav s pomočjo kihanja.

Če torej ne gre za alergijo, hkrati pa lahko izključiš tudi prehlad ali gripo, gre gotovo za znamenje, da nekdo o tebi razmišlja in o tebi sanja.

5. Naenkrat imaš deja vu.

Občutek, da si nekje že bila in dano že doživela, je sporočilo univerzuma, da se zbudiš in postaneš bolj pozorni.

Nenadni občutki deja vuja so še en znak, da nekdo tam zunaj sanja o tebi. Lahko gre za nekoga, ki je že dolgo del tvojega življenja, ali pa nekoga, ki se je v tvojih sanjah šele začel pojavljati.

Ko občutiš te vrste senzacijo, je na novo vzpostavljanje dušnih povezav (ki pogosto potekajo prek sanj) povsem validen in pogost razlog.

6. Tvoja vibracija se nenadoma dvigne.

Tudi to je znak, da nekdo sanja o tebi.

Razlog za to je, da se moraš ’zbuditi’. Bolj pozorna moraš postati na vse, kar te obdaja, in se globlje zazreti vase. Ko ti nekdo prihaja bližje ali skuša nekako vzpostaviti stik s teboj, njegovo osebno energijsko polje začne vibrirati na višjih frekvencah.

Zate se lahko začnejo bolj zanimati prav zaradi sanj, v katerih si se začela pojavljati. Njihov nezavedni um jim morda sporoča, da je dušna povezava s teboj pomenljivejša, kot so doslej verjeli.

7. Naenkrat o njih veliko razmišljaš.

Ne veš, zakaj, ampak naenkrat se nanje pogosto spomniš.

Razlog za to tiči verjetno v nezavednem umu, ki si želi razvozlati in bolje razumeti situacijo.

In ko se to zgodi, je verjetnost, da se pojavljaš v njihovih sanjah, precejšnja.

8. Začneta se srečevati na najbolj neobičajnih mestih.

Še eno veliko znamenje, da te sanjajo.

Če začneš določeno osebo srečevati na krajih, kjer je običajno ne srečuješ, obstaja možnost, da ima vesolje na zalogi neke načrte z obema.

Morda se je oseba končno odprla za možnost posebne dušne povezave, lahko pa vse to pomeni tudi čisto nekaj drugega. Dejstvo, da se nenadoma vsepovsod srečujeta, kaže na potrebo, da bi se morala povezati tudi na višjih ravneh.

Vesolje deluje na skrivnostne načine, na nas pa je, da nekako sproti dekodiramo, kaj se skriva v ozadju. Morda gre za ljubezen ali celo strast, lahko pa tudi za nekaj čisto tretjega.

9. Vsepovsod se začne pojavljati RDEČA barva.

Če naenkrat vsepovsod vidiš izstopati rdečo, je to znak, da te nekdo tam zunaj sanja.

Rdeča barva pooseblja privlačnost in strast. Če si naenkrat obdana s to barvo, je to jasen znak, da si nekdo prizadeva (na romantičen način) priti bližje k tebi.

Rdeča se lahko pojavlja v obliki rdečih rož, tenisk, avtomobila ali žoge.

10. Ušesa ti ’gorijo’.

Samo ’staroljudske čenče’, boš rekla, a jih ni malo, ki v tem vidijo znamenje vesolja.

Se ti je kdaj zgodilo, da ste se znašli v položaju, ko si naenkrat začutila, da vam ’gorijo’ ušesa’? Na videz brez razloga so postala rdeča in na otip nenavadno vroča.

Če nisi ravno v menopavzi, gre te vrste senzacijo povezati z dejstvom, da te nekdo tam zunaj sanja.

11. Imaš občutek, da te opazujejo.

Če se to dogaja, ko si npr. pod prho, velja, da si takrat posebno ranljiva, kar hkrati pomeni, da je tvoje nezavedno veliko bolj aktivno kot sicer. Dani trenutek zato morda ’izkoristi’ za to, da te obvesti, da nekdo o tebi razmišlja in sanja. Nezavedno namreč o tem neprestano dobiva informacije, le tebi jih težje preda, ker si tako zaposlena z vsakdanjimi skrbmi.

Vse, kar moraš zdaj dognati, je, da ugotoviš, za koga gre.

12. Intuitivno to jasno veš.

Tvoj um je izjemno močno orodje. S pomočjo intuicije nam je lahko naenkrat jasno, da se dogaja nekaj pomembnega.

Intuitivni preblisk, da je s tem povezana prav ta konkretna oseba, je jasen znak, da te ta tudi sanja.

13. Dobila si ’poljub’ metulja.

Po svetu hodiš in se brigaš le zase, ko naenkrat od nekod prileti metulj in pristane na tebi.

Gre za pomemben znak, da nekdo sanja o tebi.

Vesolje ima vpogled v vse, kar se dogaja v naših umih in občasno kakšno misel, sliko ali čustvo ’prepošlje’ tudi naprej. Od moči tvoje intuicije je odvisno, ali boš znala dekodirati ’sporočilo’ in ’pošiljatelja’.

14. Naenkrat se ti zazdi, da se je pod tvojimi nogami stresla zemlja.

Seveda ne gre za pravi potres ali vulkanske aktivnosti.

Si kdaj izkusila nenavaden občutek, kot da so se pod tvojimi nogami zatresla tla, pa čeprav za to ni bilo vidnega razloga?

Razlog bi lahko bil to, da je nekdo sanjal o tebi.

Postani pozorni na nenadne občutke tresenja, saj bi te ta lahko usmerila k osebi, ki te sanja.

15. Pojavlja se v tarot kartah.

Če si vešča branja iz tarot kart, bodi pozorna, ko se pogosteje začneta pojavljati karti zvezde ali ljubimcev. To sta jasna znaka, da te nekdo sanja.

In zapomni si: karte NIKOLI ne lažejo!

16. Dobiš napad kolcanja.

Ta zoprna zadeva pride, nekaj časa vztraja in gre praktično nenadoma.

Kolcanje je običajno posledica tega, da smo prehitro jedli ali pili. Pa vendar, obstaja tudi spiritualna razlaga za ta sicer fizični pojav in o tem govori tudi stara ljudska modrost, ki pravi: nekdo misli nate.

In če na nas misli, nas pogosto tudi sanja.

17. Tvoje veke začnejo trzati.

To se včasih zgodi in brez skrbi, ne gre za kakšno hudo zdravstveno težavo.

V spiritualnem pomenu te nezavedno obvešča, da nekdo zelo verjetno sanja o tebi.

18. Zaslišiš pesem, ki te spomni nanje.

Mudi se ti, si sredi opravkov, ko naenkrat do tebe pride zvok pesmi, ki te spomni na točno določeno osebo.

Gre za znamenje univerzuma, s katerim te obvešča, da nekdo sanja o tebi in da se bodo vajine poti kmalu križale.

19. Naenkrat se začnejo dogajati sinhronicitete.

Naj gre za točno določeno številko, simbol ali predmet, zares nenavadno (skoraj strašljivo) je, kako naenkrat to vidiš vsepovsod.

Ni naključij, zato gre pojav vzeti kot eno največjih sporočil vesolja, ki te želi osvestiti za dejstvo, da te nekdo sanja.

Zakaj? Zato, ker je med vama nek dušno-energijski dogovor, ki se bo razkril v bližnji prihodnosti.

20. Naenkrat o njih dobivaš jasne uvide.

Naj gre za nekoga, v katerega si bila nekoč zaljubljena, ali pa si dotično osebo šele spoznala, uvidi se začnejo kar sami pojavljati v tvojem telesu in umu.

Gre za eno od bolj nenavadnih znamenj, da te nekdo sanja.

Na nezavedni ravni to dejstvo že veš, zdaj pa si tvoje nezavedno krčevito prizadeva razvozlati, zakaj se to dogaja.

21. Bolj se zavedajo tvoje prisotnosti.

Seveda se ti tako lahko le zdi (in se tvoj um le poigrava z vami), pa vendar: če se ti zdi, da se nekdo konkretno bolj zaveda tvoje prisotnosti, je trenutek pravi, da stopiš korak nazaj in v miru analiziraš novo nastalo situacijo.

Če gre za nekoga, ki mu pred tem zate ni bilo pretirano mar, zdaj pa ga naenkrat začneš zanimati, s teboj očitno želi navezati stik in se s teboj zaplesti v pogovor, si lahko prepričana, da se je pred tem gotovo že zgodil prvi stik v njegovih sanjah.

In obstaja razlog, zakaj je ta stik pomemben za vaju oba.

Preberi več na Metropolitan.si

Imaš okoli vagine MOZOLJČKE, kljub temu da se nisi brila? TO je lahko razlog (bodi pozorna!)