"Bila sem pri sosedi, ko je obešala perilo - ob tem, kar sem videla, sem skoraj bruhala" (izpoved šokirane Slovenke)

Hmmm ... nas prav zanima, kakšno je glede tega tvoje mnenje. 😅🙊

"Bila sem pri sosedi, ko je obešala perilo - ob tem, kar sem videla, sem skoraj bruhala" (izpoved šokirane Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2022

"Bila sem pri sosedi na kavi in med čvekanjem je ona obešala perilo. Kar sem videla, me je pripeljalo na rob bruhanja.

Med kuhinjskimi serveti in brisačami je prala tudi spodnje perilo in trenutno zelo moderne pralne vložke. Kakšna packa nagravžna.

Kaj se ti mora dogajati v glavi, da daš krvave vložke skupaj v stroj s serveti, s katerimi brišeš posodo. Nanjo nikoli več ne bom gledala enako, sploh se nočem več družiti z njo. Ko pomislim, da sem pila iz šalice, ki jo je pobrisala s cunjo, ki je bila oprana skupaj s krvavimi vložki, bi kar iz kože skočila.

Nočem se več družiti z njo. Odurna mi je! Klicala me je že parkrat, se ji ne oglašam. Kaj naj ji rečem, ko se srečava?" je zapisala šokirana Slovenka.

Ti na stojalu za sušenje perila veeeedno zmanjka prostora? TA trik ti bo spremenil življenje

Preberi nekaj odgovorov uporabnic, ki so nas najbolj pritegnili:

1.

"O fuj!!! Moja mama je vedno govorila, da tisto, kar gre na rit, in tisto, s čimer si obraz brišeš, ne sodi skupaj v pralca. To mi je ostalo za vedno," je zapisala ena.

2.

"Bodite no pametni. Krvavih vložkov se ne da v stroj. Krvave vložke je treba sprati z mrzlo vodo, že takrat gre ven vsa kri. Potem pa se da prat še v pralni stroj na 95 stopinj. Običajno se da še enkrat na izpiranje. Ven pridejo popolnoma čiste cunje.

Tudi posranih gat se ne da direktno v stroj, se jih prej spere, požajfa in šele nato da v stroj. Upam, da je 'posranih' gat zelo malo, saj se vsi vsak dan tuširamo in tudi obrišemo po potrebi. Preoblečemo pa se vsak dan, tudi dvakrat. Saj pralni stroj je zato, da opere, se vam ne zdi?" je nasprotovala druga.

3.

"Noro, jaz si pa z roko umivam obraz in rit, pa si rok ne morem umit z vodo, ki ima 90°. Še s 60° ne! Malo razmislite, kaj vse počnete z rokami …" pa je nekoliko posmehljivo napisala tretja.

Hmmm, kaj pa ti praviš? 🤔

Te skrbi, ker je tvoj jezik pogosto BELE barve? TO je razlog (+ ali je nevarno)