Polona Šafarič Tepeš: "Ne moreš premagati osebe, ki nikoli ne obupa" #SamaSvojaŠefinja

Si kdaj razmišljala, kako bi bilo živeti v New Yorku? V tokratno epizodo podkasta #SamaSvojaŠefinja smo povabili ambasadorko žensk v znanosti, ki v New Yorku raziskuje genetiko otroškega raka.

Polona Šafarič Tepeš: "Ne moreš premagati osebe, ki nikoli ne obupa" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
27. 1. 2022

V seriji Cosmo podkasta s sloganom #SamaSvojaŠefinja, ki jo pripravljamo na uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija, lahko prisluhneš izpovedim uspešnih in navdihujočih žensk.

V peti epizodi gostimo Polono Šafarič Tepeš, doktorsko študentko biomedicine in soustvarjalko Konference za ženske v znanosti, ki jo vsako leto organizira OZN.

Polona ti v podkastu razkriva, katere znane osebe je že srečala na ulicah New Yorka in kako se miselnost ljudi v "velikem jabolku" razlikuje od naše.

Gostja v nadaljevanju pogovora s tabo deli svoj pogled na delo in uspeh. Zaupa ti, katere atomske navade, ki sestavljajo njen vsakdan, so se zanjo obnesle kot  učinkovite.

Epizodo poslušaj TUKAJ:

Ker v mesecu februarju obeležujemo mednarodni dan žensk in deklet v znanosti, ti Polona v podkastu pove še, kako sama prispeva k podiranju stereotipov o ženskah, ki delujejo na tem področju. 

Prisluhni še podkastu: Žan Dapčevič: »V življenju je pomembno pustiti pečat« #CosmoKariera