Nives Orešnik: "Tvoje življenje je v tvojih rokah" #SamaSvojaŠefinja

V tokratno epizodo Cosmo podkasta s sloganom #SamaSvojaŠefinja, ki jo pripravljamo na Cosmo uredništvu, smo pred Cosmo mikrofon povabili tekmovalko šova Exatlon, podjetnico, osebno trenerko, prehransko svetovalko in vplivnico, ki ozavešča zdrav življenjski slog.

Nives Orešnik: "Tvoje življenje je v tvojih rokah" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
24. 2. 2022

V šesti epizodi serije gostimo Nives Orešnik.

Nives v začetku pogovora spregovori o svojih jutranjih navadah, pomenu spanca in kakovostne prehrane.

V nadaljevanju ti gostja zaupa podrobnosti in dogajanje iz zakulisja šova Exatlon in kako jo je ta preizkušnja osebnostno preoblikovala.

Kot vsaka gostja Cosmo podkasta #SamaSvojaŠefinja je tudi Nives v pogovoru spregovorila o tem, kaj zanjo pomeni biti uspešna in kako se je pogled na uspeh zanjo spreminjal tekom let.

Za vse šefinje smo gostjo povprašali tudi o izzivih, ki jih prinaša podjetništvo in kako jih sama premaguje.

Epizodo poslušaj TUKAJ:

Nives v pogovoru ovrže zmotne domneve o zdravem življenjskem slogu in opozori na pomen ravnovesja in mentalnega zdravja na dobro počutje. 

Ob koncu podkasta pa ti Nives preda še nasvet, ki ji je v življenju velikokrat koristil in ti zaupa pomembno sporočilo, da smo lahko vse ženske uspešne, ko živimo za svoje poslanstvo.

Prisluhni še podkastu: Polona Šafarič Tepeš: "Ne moreš premagati osebe, ki nikoli ne obupa" #SamaSvojaŠefinja