VIDEO: Zate imamo najboljše utrinke iz Cosmo podkasta v letu 2023 ✨

10. 1. 2024
VIDEO: Zate imamo najboljše utrinke iz Cosmo podkasta v letu 2023 ✨ (foto: Cosmopolitan)
Cosmopolitan

V tokratni epizodi so zbrani naj utrinki iz lanskega leta, tiste minute iz epizod podcasta, ki so najbolj koristne, najbolj dajo misliti in ostanejo v spominu.

Zakaj je dandanes tako težko vzpostaviti lepe in trajne odnose z moškimi? Kako jih lažje razumeti? Kako imeti v omari dražje kose in hkrati za obleke zapraviti manj? Kako do več denarja, ljubezni in sreče v življenju? Kako do zdravja in lepe postave brez hujšanja in diet? To je samo par vprašanj, na katere so lani odgovarjali vrhunski gostje v Cosmo podcastu.

Novi epizodi Cosmo podkasta lahko prisluhneš tukaj:

Utrinke so delili Urban Urbanc, Tesa Jurjaševič, Tjaša Dorelay, Mario Sambolec, Zori in Tanja Jakolin, Anja Korenč, Vesna Juvan, Nina Osenar Kontrec in dr. Nina Jugovar. Skozi pogovor jih je vodila naša voditeljica Flora Ema Lotrič, tebi pa vošči prijetno poslušanje.

Morda želiš prisluhniti:

"Vse lepo v novem letu ti želi celotna Cosmo ekipa! Naj bo 2024 najlepše in najbolj #SamoZavestno leto do sedaj!" še dodaja voditeljica.

Kdo je naša voditeljica Flora Ema Lotrič?

Floro Emo Lotrič si morda konec decembra videla na Televiziji Slovenija, kjer je ob boku športnega novinarja Anžeta Bašlja vodila prireditev Športnik leta 2023. Poleg tega, da je voditeljca Cosmo podkasta, pa je vsestranska umetnica. Zagotovo izstopa njena pevska kariera, ko je pri petnajstih letih začela obiskovati ure solo petja. Gledali smo jo že v oddaji Misija Evrovizija, od leta 2017 do 2019 pa je igrala glavno vlogo Vesne v muzikalu Vesna. 

"Težko bi se poistovetila le z enim nazivom, ker se tudi sama sprašujem, kdo sploh sem. (smeh, op. a.) Ali sem pevka ali voditeljica? Sprijaznila sem se, da sem oboje. Oboje imam rada in oboje me izpolnjuje. Ni treba, da se definiram, da sem to ali to, ampak preprosto - sem voditeljica in pevka," je pred časom razkrila v podkastu Ob skodelici kave. Ustvarja kot pevka, igralka, voditeljica prireditev, ustvarjalka dveh podkastov Alkimija besed in Cosmo podkast, poslušali pa smo jo tudi kot radijsko voditeljico na Radiu 1.

Morda te zanima še: Kako raziskati svoj menstrualni cikel in se bolje razumeti: "Ne, nisi nora. Samo PMS imaš."