To je najbolj priljubljen (in nepričakovan) model hlač za letošnjo pomlad in poletje

31. 3. 2024
To je najbolj priljubljen (in nepričakovan) model hlač za letošnjo pomlad in poletje (foto: Profimedia)
Profimedia

Predstavljajo odlično alternativo krilu. 😍

Preteklo leto je nedvomno zaznamovala estetika "starega denarja", med najbolj zaželenimi stili pa so bili elegantni enobarvni seti. Šik komplete iz lanu, ki so običajno vključevali telovnik in pripadajoče kratke hlače strogih krojev, smo lani videli povsod, s prihodom toplejšega vremena pa postaja očitno, da bodo ti modeli ostali zelo zaželeni tudi to sezono. Čeprav popularnost omenjene estetike počasi bledi, so telovniki in izbrane kratke hlače našli svoje mesto v eklektičnih, "nerdy" videzih, ki trenutno prevladujejo na družbenih omrežjih.

Ne spreglej:

Zadnje tedne so namreč trgovine dobesedno preplavile elegantne bermuda kratke hlače različnih dolžin, stilov in materialov. Laneni modeli bodo verjetno morali počakati še nekaj časa (čeprav jih bomo poleti z veseljem vzeli iz omare), a kratke hlače iz jeansa, hladne volne in celo brušenega usnja trenutno doživljajo svojih "pet minut slave".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Med njimi izstopajo modeli z nekoliko širšimi hlačnicami, ki so rezane tik pod ali malo nad kolenom. Takšne hlače so odlična zamenjava za krila in brez težav lahko delujejo v skoraj vseh kombinacijah, vse od sproščenih,  poslovnih do nekoliko bolj svečanih. Čeprav na prvi pogled delujejo strogo in skoraj možato, boš opazila, da odlično dopolnjujejo celo najženstvenejše kose in ustvarjajo zanimiv kontrast.

Spodaj ti Cosmo zato predstavlja nekaj odličnih modelov bermuda kratkih hlač, ki so nepogrešljiva izbira letošnjo pomlad in poletje. 🤩

ZARA, 25,95 €

ZARA

Massimo Dutti, 199 €

Massimo Dutti

H&M, 24,99 €

H&M

MANGO, 45,99 €

MANGO

MANGO, 39,99 €

MANGO

Morda te zanima še: Videla jo boš povsod: Ta elegantna torbica bo zaznamovala sezono in izpopolnila čisto vsak stajling

Preberi tudi: Viralen videz Gigi Hadid, ki je obsedel modne navdušence, posnemaj za manj kot 175 evrov (FOTO)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ