To je največja SKRIVNOST stilistov, zaradi katere vsi stajlingi izgledajo POPOLNO (ne glede na to, kaj imaš v omari)

Tale trik spremeni vse - ampak res vse! 

To je največja SKRIVNOST stilistov, zaradi katere vsi stajlingi izgledajo POPOLNO (ne glede na to, kaj imaš v omari) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2022

Si se kdaj spraševala, zakaj na modnih fotografijah in na modni brvi vsa oblačila izgledajo tako popolno?

Modni stilisti imajo v rokavi številne trike in uporabljajo različne pripomočke, da so oblačila videti, kot da se odlično prilegajo.

Ti triki in pripomočki so vedno skriti, zato normalne smrtnice nikoli ne vedo, da je bilo oblačilo v bistvu prirejeno. Ker manekenka v njem preživi le nekaj minut, vse skupaj deluje kot popoln magični trik!

Preberi še: Si naveličana svojih starih čevljev? Tu je 6 načinov, kako jih lahko popolnoma preobraziš

Med vsemi pripomočki pa je tudi eden takšnih, katerega lahko zakamufliraš in tudi ti uporabiš v vsakdanjem življenju in pri številnih stajlingih, ki ti tako ali drugače povzročajo nelagodnosti.

Ta pripomoček je dvostranski lepilni trak, ki mu v tujini rečejo kar "fashion tape".

Stilisti ga uporabljajo tako na snemanjih, na modnih brveh pa tudi na rdeči preprogi.

Priporočamo: Naša stilistka razkriva čisto kul način, kako lahko svojo poletno obleko nosiš že zdaj

Modni oz. dvostranski lepilni trak lahko na primer uporabiš, da bi pritrdila oblačila na svojo kožo in s tem poskrbela, da naramnice in dekolteji stojijo tako kot si si zamislila, brez da bi po nesreči kaj zdrselo ali se razkrilo.

V spodnjem videu si lahko pogledaš, kako enostavno deluje in primer, na kakšen način lahko dvostranski lepilni trak uporabiš.

Preberi še: Stilistka svetuje: S tem trikom boš navadne salonarje spremenila v dizajnerske čevlje

Dvostranski lepilni trak pa ni uporaben samo za majice in topke, z njim lahko pritrdiš tudi modne dodatke ali čevlje, še posebej uporaben je pri škornjih višine nad kolenom, ki zelo pogosto zdrsijo z noge. 

Načinov uporabe je nešteto, zato je ta pripomoček res vsestranski, hkrati pa je na spletu na voljo že za nekaj evrov, zato za popoln videz ne boš bankrotirala.

Tako, sedaj imaš v rokavu skrivno stilistično orožje, ki bo poskrbelo za videz iz modnih strani!

Fotografije: Profimedia