Te hlače je Kim K v enem tednu nosila kar trikrat (TO so najbolj zaželene hlače poletja)

Udobne in pašejo na vse - aja, razkrivamo pa tudi, kako jih to poletje nosiš tako, da boš NORO modna! 

Te hlače je Kim K v enem tednu nosila kar trikrat (TO so najbolj zaželene hlače poletja) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2022

Kot smo videli v zadnji epizodi serije Kardashianovi, je bilo za Kim Kardashian po ločitvi zelo zahtevno, da je uveljavila svoj osebni slog. V zadnjem času pa zvezdnica izžareva novo samozavest, ko gre za modo, saj so jo opazili v številnih elegantnih oblekah, ko se je sprehajala s svojim izbrancem Petom Davidsonom.

Awww! Splet so preplavili TI sandali s Primarka, ki stanejo 5 evrov (preveri, ZAKAJ)

Pred kratkim se je zaljubljeni par odpravil na potovanje čez lužo v London. Kardashianova je za potovanje nosila črne hlače s škornji Balenciaga in s tem že ob prihodu dala pomembno modno izjavo. Njen celoten videz je pravzaprav zasnovala modna hiša, saj je zvezdnica edinstvene hlače kombinirala s priložnostno jopico Balenciaga.

Poglej, o kakšnih hlačah govorimo:

Za modno ikono ni običajno, da ponavlja stajlinge, vendar se zdi, da se ne more upreti temu, da bi vedno znova nosila hlače Balenciaga. Kmalu po tem, ko je oblačilo debitiralo na modni stezi med revijo konfekcije te znamke spomladi 2017, je Kardashianova ta videz razglasila za svojega in ga začela nositi za skoraj vsako priložnost.

Našle smo kopijo Chanelovih poletnih sandalov, ki so obnoreli Instagram (in stanejo manj kot 50€!)

V zadnjem tednu pa smo jo videli v treh različicah spodnjega dela - 28. maja je v Los Angelesu nosila rožnato različico, 30. maja v Londonu črn videz, 31. maja pa kovinski par.

In to še ni vse. Kardashianova je tri različice hlačn nosila v Portofinu, ko je praznovala zaroko Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashianovo oboževanje osnovnega kosa garderobe pa ni presenečenje. Zvezdnica je svojo ljubezen do te blagovne znamke delila v številnih epizodah oddaje, lani pa je bila celo imenovana za ambasadorko te blagovne znamke. Pojavila se je tudi v nekaj najnovejših kampanjah te modne hiše. 

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si